Спечелете 50 Flo Force раница или 2000 Flo Force кутии за храна

Краен срок - до изчерпване на наградите

Купи продукт на Flo Force, върху който има промоционален стикер. Изтрий скреч-полето, за да видиш кода.

Регистрирай се в секцията Регистрация/Вход и въведи кода от опаковката.

Провери, дали печелиш раница или кутия за храна или получаваш правото да изтеглиш wallpaper с един от героите на FLO FORCE Team.

В случая, че печелиш раница или кутия за храна, задължително запази опаковката, за да я представиш впоследствие на куриера при доставка на наградата.

Ако събереш всичките 16 wallpaper-а с героите на FLO FORCE Team, получаваш правото да участваш в допълнителната томбола за костюм на любимия си герой.

При въвеждането на промо-кода, се разбира, дали печелите Flo Force раница или Flo Force кутия за храна или получавате правото да си изтеглите wallpaper с един от героите на Flo Force Team. В случай че печелите раница или кутия за храна, наложително е да запазите опаковката с печелившия код, която да представите впоследствие на куриера при доставка на наградата.

Тези участници, събрали всичките 16 вида wallpaper-и с героите на Flo Force Team, получават правото да участват в допълнителната томбола за наградата - костюм на любимия си герой от Flo Force Team. – Четирима печеливши ще се изтеглят в резултат на томболата на 15 януари 2015 г.

Всеки участник трябва да предостави валиден имейл и име, като използва регистрационната форма. Регистрацията е еднократна и дава право за участие във играта до нейното приключване. При спечелването на предметна награда (кутия за храна или раница), се предоставя валиден адрес за доставка, имената на контактно лице на пълнолетен за получаване на наградата с куриер, както и телефонен номер за връзка.

За периода на промо-играта ще бъдат раздадени 50 бр. раници Flo Force и 2000 бр. кутии за храна Flo Force, като печелившите се определят на лотариен принцип и се разбира веднага след въвеждането на промо-кода (след задължителната регистрация).

Получаването на предметните награди ще бъде осъществявано с куриер (от компанията “СПИДИ АД”) за сметка на организаторите, като срокът на тяхното получаване е до 15 работни дни, в рамките на Република България. В случай на невъзможност да се предостави промо-опаковката на Flo Force със съответния печеливш код, правото на награда се губи автоматично и получаването и ще бъде отказано.

Тези участници в Играта, събрали всичките 16 вида wallper-и с героите на Flo Force Team, получават правото да участват в допълнителната томбола за наградата - костюм на любимия си герой от Flo Force Team. Ще бъдат изтеглени четирима печеливши за костюм на любимия герой от екипа на Flo Force, максимално наподобяващ изображение на опаковката на Flo Force. Четирима печеливши ще се изтеглят в резултат на томболата на 15 януари 2015 г.

Четиримата участниците, спечелили награда костюм, ще бъдат официално уведомени в рамките на 5 работни дни от изтегляне на съответната награда с телефонно обаждане и/или по електронен път на посочените от тях имейл адреси. Имената на печелившите ще бъдат публикувани и на фен страницата на марката „Флорина“ във Фейсбук. Ако до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите контактът с печеливш участник е невъзможен, правото на награда се губи.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара