Участвайте всеки ден и спечелете 15 комплекта Black Ram Reserve

Краен срок - 19 декември 2014

В периода 15.12.2014 - 19.12.2014 г., в продължение на пет дни, всеки ден на стената ще бъде публикуван по един пост с въпрос. За да се включи участник в Играта, той трябва да отговори на поне един въпрос за периода на Играта. Участниците могат да отговарят на всички зададени въпроси през целия период на Играта.

Всички участници в Играта се включват в отделен списък, съответстващ на въпроса, на който са дали отговор. Името на участника присъства в толкова списъци, на колкото въпроса е отговорил.

След приключване на кампанията, чрез жребий на случаен принцип, се изтеглят имената на общо петнадесет участници от петте списъка - по трима за всеки въпрос, които печелят награди.

Наградният фонд за целия период на Играта включва:

15 бр. уиски Black Ram Reserve 0.7 л. плюс две гравирани чаши към всяка бутилка

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Black Ram нa 22.12.2014 г.  Те ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара