Напиши писмо до Дядо Коледа и спечели iPhone 6 Plus!

Краен срок - 20 декември 2014

Писмо до Дядо Коледа

Напиши писмо до Дядо Коледа, участвай в томбола и можеш да спечелиш iPhone 6 Plus 16 GB Space Grey от iStyle! Задължителните елементи на писмото са:

1. Да споделиш с нас поне едно добро дело, което си направил през изминалата година;
2. Да си пожелаеш за Коледа iPhone 6 Plus

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:
Да приеме Facebook приложениетo;

Да напише писмо до Дядо Коледа, което задължително трябва да съдържа поне едно добро дело, което е направил през изминалата година и да си пожелае iPhone 6 Plus;

Един потребител може да участва само с едно писмо.

Писмото не трябва да има еротичен и/или порнографски характер, да внушава насилие, национална, политическа, етническа, религиозна и/или расова нетърпимост, възхвалява или оневинява жестокост или насилие, или противоречи на българското законодателство, обществения ред и добрите нрави.

Писмото трябва да бъде написано на кирилица. Допуска се изключение за изписването на името на наградата.

Писма, които не отговарят на посочените изисквания и правила ще бъдат дисквалифицирани и няма да бъдат публикувани. На участника, който е публикувал такова писмо, му се отнема правото да участва в играта “Писмо до Дядо Коледа”.

След приключване на играта всички, написали писмо до Дядо Коледа ще участват в томболата за 1 брой iPhone 6 Plus 16 GB Space Grey.

На 22.12.2014 г., в 16:00 ч., в магазин iStyle в Ринг Мол ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са изпратили писмо до Дядо Коледа чрез приложението на страницата на iStyle във Facebook. Ще бъде изтеглен един печеливш.

След изтеглянето на победителя, Организаторът ще се свърже с него, за да предостави данните си. Победителят в играта ще получи наградата в рамките на 5 работни дни след края на играта, като предварително се уговорят с представител на Организаторите за точен ден и час. Наградата ще бъде предоставена в новия магазин iStyle в София Ринг Мол. В деня на получаване на наградата, победителят трябва да се идентифицира с документ за самоличност. В случай, че победителят не е от гр. София и няма възможност да получи наградата си от магазина, ще я получи по куриер, на посочен валиден адрес.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. Molq Dqdo Koleda podari mi iPhone 6 plus,zashtoto mama i tati ne iskat da m kupqt,a az mechtaq za takuv

    ОтговорИзтриване
  2. Дядо коледа искам iPhone 6 plus защото аз никога не съм имал телефон поне збъдни моята мечта да си имам и аз един телефон моля те ако решиш да ми го дадеш ето номера на мама 0899651922

    ОтговорИзтриване
  3. Дядо коледа искам iphone 6 plus през цялата година бях добър ,майка ми нейнска да го купи
    Има страхотна камера ако решиш да го подариш на мен обади се на 0897278622

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара