Открий виното, което вълнува и спечели награди от Domaine Peshtera

Краен срок - 14 декември 2014

Участие в играта може да вземе всяко физическо лице, което чрез своята регистрация в приложението Facebook, посети страницата http://www.facebook.com/DomainePeshtera, хареса страницата, има навършени 18 години, влезе в приложението на играта с натискане на предвидения за това бутон, след което участникът получава възможност да открие 5 от 10-те скрити бутилки Domaine Peshtera. След като ги открие, участникът се регистрира в томболата за малките/ седмичните награди. За да се включи в томболата за големите награди, е необходимо да открие останалите 5 скрити бутилки или да покани 5 приятели в играта, натискайки бутона „Покани приятели“.

В края на всяка седмица от четирите седмици от периода на играта, по 10 участници, на лотариен принцип измежду всички регистрирали се, които са открили поне 5 бутилки, ще спечелят по 1 от следните МАЛКИ НАГРАДИ: персонализирана бутилка Domaine Peshtera.

Общият брой малки награди са 40 персонализирани бутилки Domaine Peshtera за целия период на играта.

Тези награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Победителите ще се обявяват до 18.00 часа всеки четвъртък, следващ съответната седмица от периода на играта. Участници, обявени веднъж за победители, не могат да участват в играта за допълнително спечелване на някоя от останалите малки награди.

Ако в периода от 17.11.2014г. до 14.12.2014г. участникът открие 10 бутилки или открие 5 бутилки и покани 5 приятели в играта, той ще участва в играта за спечелването на ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ – 3 дървени стелажа за бутилки за вино. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара