Бъдете креативни и спечелете 30x лак за нокти Essie

Краен срок - 10 януари 2015

Условие за участие в играта е добавянето на снимкана лакирани нокти (маникюр), направена от участника, чрез приложение на страницата на Essie Bulgaria. За да бъде счетено за валидно, снимката от всяко участие трябва да има продукт на Essie. Всички участници трябва да са пълнолетни. Добавянето на снимка от фалшиви профили е забранено. Ако администраторите на играта забележат злоупотреба от страна на участник или участници, тези участницище бъдат дисквалифицирани от играта и предоставена информация ще бъде изтрита.

Играта е разделена на два етапа:

1. Етап на регистрация за играта

2. Етап на обявяване на победителите: 30 участника, които са добавили най-креативна, авторска снимка според условията на играта ще получат една от следните награди: 1 лак за нокти Essie

Наградата се изпраща на адрес, на територията на България. След края на играта, организаторът ще обяви имената на победителите в срок от 3 дни, на страницата на Essie Bulgaria. Организаторът ще се свърже с победителите чрез предоставените контакти. Победителите трябва да предоставят данните за доставка на наградата в срок от 5 дни след обявяването на спечелилите. Ако участник не предостави данните в посочените срокове, организаторът не е длъжен да изпрати награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара