Поеми на кулинарно пътешествие и спечели 1 от 15 кулинарни уикенда всяка седмица

Краен срок - 21 декември 2014

Лица, участващи в ТОМБОЛАТА за награди трябва да отговарят на следните две условия:

    Да са взели участие в ИГРАТА поне веднъж
    Да са заявили своето желание за участие в ТОМБОЛАТА за награди, чрез попълване на формата за регистрация в края на играта.

Едно лице има право на едно участие в играта в рамките на една седмица от ИГРАТА. Едно лице има право на до четири участия в ИГРАТА в рамките на целия период на ИГРАТА.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в томболата, са следните:

- 60 награди под формата на ваучери за консумация в ресторанти-партньори на Rezzo.bg

- Една награда представлява 3 броя ваучери за вечери в предварително посочени от ОРГАНИЗАТОРА ресторанти-партньори на програмата на Rezzo.bg. Всеки ваучер е на стойност 50 лв. Обща стойност на една награда – 150 лв.

Ваучерите са валидни в само в предварително посочени от ОРГАНИЗАТОРА ресторанти-партньори на територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Списък с ресторантите-партньори е достъпен на www.promo.rezzo.bg.

Ваучерите са валидни само след предварителна резервация от страна на печелившия, направена поне 24 часа по-рано, за ресторанта-партньор. Ваучерите  могат да бъдат използвани в следните дни от седмицата: петък, събота и неделя. Печелившият следва да предупреди ресторанта, че ще използва наградата си от Rezzo.bg както при резервацията си, така и на място в ресторанта.

Ваучерите за награди могат да бъдат използвани в периода 5.12.2014 – 8.02.2015 г.

Наградите в ИГРАТА ще бъдат раздавани на седмична база на томболен принцип. Томболата за седмични награди ще се тегли всеки понеделник в периода на играта в присъствието на представител на ОРГАНИЗАТОРА.

Участници в томболата за седмични награди са всички участвали в играта през седмицата. Всяка седмица се теглят 15 печеливши и се раздават 15 награди.

Тегленето на седмичните награди ще се извърши както следва:

Седмица I: 1.12.2014 г.

Седмица II: 8.12.2014 г.

Седмица III: 15.12.2014 г.

Седмица IV: 22.12.2014 г.

В рамките на следващия работен ден ръководството на ОРГАНИЗАТОТА се ангажира да се свърже лично с всички победители от томболата чрез оставените от тях контакти (e-mail) в своята регистрация и да комуникира с печелившите възможните начини за получаване на наградите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара