Спечелете лесни и ВКУСНИ награди с Dat’s Tasty

Краен срок - 10 декември 2014

Играта е във връзка с представянето на нови автентични сладкиши отДания на българския пазар с името “Dat’sTasty”. Целта на Играта е популяризиране на марката “Dat’s Tasty”, както и създаване напозитивни емоции за участниците в играта и предоставянето на възможност на 7 (седем) от тях да спечелят награди.  Играта е тип „теглене на жребий”, в рамките на която 7 (седем) от Участниците, избрани чрез жребий, ще спечелят Наградите.

За да участва в Играта, всеки Участник трябва да хареса фейсбук страницата на “Dat’s Tasty – Автентични сладкиши от Дания”, достъпна на адрес https://www.facebook.com/Dats.Tasty, да хареса поне една снимка в албума “Спечелете лесни и ВКУСНИ награди с Dat’sTasty” и да изяви желание за участие в жребия за разпределение на наградите, като напише коментар под някоя от снимките в албума (например: Желая да участвам в Играта).

Всеки Участник в играта може да спечели само една награда, като при жребия печели наградата, за която първи бъде изтеглен. Ако бъде изтеглен втори или последващ път за друга награда, се тегли нов участник  за съответната награда.

7 (седем) от взелите участие в Играта и изпълнили условията на настоящите правила участници ще спечелят, чрез жребий из между всички участници, по една голяма изключително вкусна кутия пълна с оригиналните продуктите на “Dat’s Tasty”, които ще опитате за първи път в България.

Всички награди ще бъдат доставени безплатно и с комплименти до участниците или изпратени до удобни за тях обекти за получаване.

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 11.12.2014г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара