Спечелете 2 уикенда в тризвезден хотел във втория град на Гърция!

Краен срок - 30 ноември 2014

Зимата приближава и в Гърция все по-често времето няма да става за плаж. Това обаче не означава, че южната ни съседка няма какво да ни предложи!

Участвайте в играта на Travel TSH и VIVAClub и можете да спечелите два уикенд туристически пакета за двама, включващи две нощувки в тризвезден хотел в Солун!

Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVAClub преди 17.11.2014 г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и да заявят своята карта безплатно на 123.

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Победителите в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно и на трите въпроса и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име;

Всеки участник може да играе максимум веднъжза периода на играта.

Наградите са 2 (два) уикенд туристически пакета за двама, включващи:

    две нощувки в хотел 3*звезди -двойна стая със закуски;
    транспорт София-Солун-София, с автобус на Турист Сервиз Холдинг.

Наградата може да се използва всеки ден от седмицата в периода 08.12.2014 г. – 31.03.2015 г., като спечелилият трябва предварително да се свърже с представител на „Травъл ТСХ” АД, за да провери свободните места за хотелското настаняване и автобусния транспорт.

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa, ще бъдат изтеглени двама победители и две резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на организатора ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.

По реда на изтеглянето всеки резервен участник може да замести печелившия участник, в случай че последният не може да бъде открит според условията описани в т. 6.2.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара