Спечелете пътешествие до шоколадовата фабрита в Солун или шоколадови продукти на стойност 200 лв. и 100 лв.

Краен срок - 19 декември 2014

Първа награда:

• Уикенд в Солун, за двама с настаняване в хотел на база all inclusive. Организатора на играта ще осигури автобусни билети за пътуването или победителя може да вземе паричната равностойността на билетите. Наградата включва посещаване на Шоколадовата фабрика. Победителя има възможност да избере дати, за да оползотвори своята награда в периода 05.01.2014 – 22.02.2015. Първата награда може да бъде спечелена само от един участник, който може да вземе със себе си още един човек.

Втора награда:
• Продукти на NuCrema на стойност 200 лв.

Трета награда:
• Продукти на NuCrema на стойност 100 лв.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

•  Да влезе във Facebook страницата на NuCrema
• Да приеме приложението, след кoето да натисне бутона „Включи се”;
• Да въеде име и фамилия, email адрес, град, телефон за връзка, да приеме условията на Играта и да натисне бутон Напред.
• Да избере нов вкус от NuCrema, който би искал да опита.
• Всеки участник в играта има шанс да спечели само една награда за периода на играта.
• Всеки един регистрирал се в играта има възможност да участва само въднъж и да отговори веднъж на въпроса от играта.

Тегленето на наградата ще се извърши на случаен принцип. Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията. Организаторите на Промоцията ще се свържат с участниците, които са спечелили наградите, посредством електронна поща и/или по телефон. Организаторите имат право да изискат личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Организаторите на Играта имат правото да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата

Победителите получават уведомление чрез email на своя електронен адрес, с който са се регистрирали в играта (с който са се регистрирали във Facebook), или чрез телефонно обаждане на посочен от тях телефон при регистрация в сайта. Всеки потребител трябва да отговори на този email или телефонно обаждане, като посочи във връзка с доставката на наградата си, своите три имена, адрес и телефон за обратна връзка – в срок от 20 дни. Непотърсилите наградата си в този срок губят правото си да я получат.

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара