Стани Дядо Коледа с подаръци от Shopping.bg!

Краен срок - 28 декември 2014

Участието в томболата е обвързано с покупка! В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посочения период за провеждане на томболата са направили покупка на поне два артикула от асортимента на онлайн магазина Shopping.bg по техен избор и без значение на цената.

Наградата, която могат да спечелят участниците в томболата, е стойността на направената онлайн покупка, по реда, предвиден в правилата. Стойността на завършената онлайн и получена покупка се равнява на извършеното плащане на закупените продукти, включително транспортните разходи за доставка, ако са начислени такива.

За всяка седмица от периода на томболата ще бъде изтеглен по един печеливш измежду всички участници, направили онлайн покупка през съответната седмица, по реда, предвиден в правилата, или общо 5 печеливши от всички участници.

Всеки клиент, който направи онлайн покупка на поне два артикула от целия асортимент на онлайн магазина Shopping.bg по негов избор (без значение от цената на артикулите) и отбележи съгласие за участие по предвидения начин, преди да изпрати своята онлайн поръчка, участва в томболата за спечелване на стойността на покупката си обратно. Артикулите трябва да бъдат закупени с една покупка, чиято стойност да бъде успешно заплатена в пълен размер чрез избран от посочените в сайта възможни методи за плащане (в брой при получаване, банков превод, чрез ePay.bg или с кредитна/дебитна карта). Закупуването на няколко артикула в една покупка е възможно чрез добавянето им към виртуалната потребителска количка, посредством бутона "Добави в количка", който се намира на страницата на всеки продукт в наличност. Достатъчно условие за завършване на покупката е да се попълнят посочените данни, необходими за правилното изпълнение на доставката, като регистрация на потребителски профил не е задължителна. Съгласие за участие в томболата се удостоверява чрез отметка в полето „Желая да участвам в томболата „Стани Дядо Коледа с подаръци от Shopping.bg!““, непосредствено преди окончателното изпращане на онлайн поръчката към екипа на Организатора.

В случай че участник се откаже от покупката си в рамките на законово допустимия 14-дневен срок за отказ от покупка и върне един или няколко артикула, неговата покупка няма да участва в тегленето на наградите, освен в случаите на върната стока поради рекламация за дефект или по вина на организатора.

Ако участник направи повече от една покупки, отговарящи на условията по настоящите Правила, всички покупки ще бъдат включени в тегленето на наградите, увеличавайки по този начин шансовете му за печалба.

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 12 януари 2015 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници. За теглене на наградите ще бъде използван независим алгоритъм за автоматично генериране на произволни числа, намиращ се на http://www.random.org/.

Наградите ще бъдат предоставени на печелившите Участници, при условие че същите отговарят на условията на настоящите Правила и предоставят следната информация: (i) име, презиме, фамилия съгласно документ за самоличност, (ii) постоянен адрес на територията на Република България, и (iii) касов бон и/или фактура, удостоверяващи извършената покупка в периода на томболата.

Имената на печелившите участници, номера и датата на покупката, с която са участвали в томболата, ще бъдат обявени на интернет страниците Shopping.bg и Woman.bg в рамките на 10 /десет/ работни дни след датата на тегленето на наградите.

Печелившите участници ще получат ваучер за онлайн покупки в Shopping.bg на стойността на спечелената от тях награда. Ваучерите ще могат да се използват еднократно, с опция за доплащане при поръчка надвишаваща стойността на ваучера, но без опция за връщане на пари, ако стойността на поръчката е под стойността на ваучера. Ваучерите ще бъдат издадени в електронен вариант и изпратени на посочения от участника e-mail и ще бъдат валидни 6 (шест) месеца от датата на тяхното изпращане.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара