Снимка на коледната ти украса може да ти донесе супер награда от Mr.Bricolage

Краен срок - 31 декември 2014

Една снимка на коледната украса в дома ти може да ти донесе супер награда.

Включи се във фотоконкурса „Украси празниците с добро” и впечатли с уменията си.

За да започнете участието си във фотоконкурса "Украси празниците с добро", трябва да направите следното:
- Да предоставите съгласието си и достъп до необходимите за целите на конкурса лични данни на софтуерния продукт Фото Конкурс. Вашите данни са защитени, съгласно Политиката за поверителност на Mr. Bricolage.
- Да качите 1 авторска снимка, с което изрично приемате настоящите Правила.

Всеки участник има право да участва в конкурса с не повече от 2 снимки.

Всяка снимка трябва да бъде авторска и придружена с грамотно написано описание на български език.

Ако не сте изпълнили някое от горните условия, снимката Ви може да бъде свалена и/или изтрита, а участието Ви в конкурса - прекратено.

Всяка предоставена за участие в конкурса снимка следва да отговаря на темата му. Не се допускат за участие снимки на трети лица или които засягат авторското право на трети лица.

Екипът на Mr. Bricolage може по всяко време да преглежда снимките за съответствие с настоящите Правила и при констатирано нарушение - да прекрати участието Ви в конкурса. В случай на подадени сигнали или оплаквания от трети лица, че са засегнати авторските им права, Mr. Bricolage може да изключи конкретна снимка от конкурса до изясняване на случая, без да прекратява участието Ви с други качени снимки.

За да бъдат допуснати за участие, снимките следва да отговарят на следните технически изисквания:
Формат: .gif, .png, .jpg или .jpeg
Размер: до 5MB
Описание: до 140 символа

Ако отговаря на изискванията, снимката ще бъде автоматично публикувана, след като участникът натисне бутон „КАЧИ СНИМКАТА“.

Всеки потребител може да гласува само веднъж за дадена снимка. Гласуването за фотогалериите ще продължи до 23:59 Източноевропейско време на (UTC+02:00) 31 юли.

Екипът на Mr. Bricolage си запазва правото да анулира гласове, които са дадени от допълнителни акаунти на вече регистриран потребител. Акаунтите на такива потребители ще бъдат деактивирани.

Победителят в конкурса се определя от потребителите на софтуерното приложение Фото Конкурс. Всеки регистриран потребител има право да гласува веднъж за всяка снимка, която му хареса. На 01 януари авторите с най-много гласове ще бъде обявени за победители и автоматично публикувани в секция „ПОБЕДИТЕЛИ“.

Победителите ще бъдат автоматично обявени на 31.12.2014 в 23:59 часа Източноевропейско време.

За победител се смята участникът, чиято снимка е събрала най-много харесания и не е изключена от участие поради нарушаване на настоящите Правила.

След избиране на победител, всеки участник има възможност посредством бутон с преглед на История да разгледа кои потребители са гласували за снимката.

В случай, че победителят не се свърже с Mr. Bricolage в срок до 30 работни дни от обявяването на крайните резултати за получаване на наградата, той губи правото си да получи наградата. Mr. Bricolage по своя свободна преценка може, но не е длъжно, да предостави тази награда на следващ класиран участник.

Награди за събралите най-много харесвания
   
Първо място - Акумулаторна отвертка
Второ място - Комплект ножица, лопатка, култиватор LUCY
Трето място - Микрофибърно одеало

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара