Спечелете фотоапарат CANON EOS650D и всеки ден по 100 лв. за пазаруване в Lidl

Краен срок - 4 януари 2015

За да участва в Играта всеки Участник:

Трябва да отговори правилно на дневния въпрос, който може да бъде намерен в едно от прозорчетата с номера от 1 до 42 на сайта deluxe.lidl.bg., като на всеки пореден ден от Играта, ще се отваря прозорчето със съответния номер (например на 24.11.2014 г. – 1-ви ден от Играта, достъпно ще бъде прозорче №1, на 30.11.2014 г. – 7-и ден от Играта, ще се отваря прозорче №

След даване на правилен отговор Участникът трябва да попълни коректно регистрационната форма, към която същият ще бъде автоматично препратен като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер и след това да натисне бутон „Участвай“.

След успешна регистрация, всеки Участник ще получи имейл с линк за потвърждение. Единствено след потвърждение през този линк Участникът ще бъде вписан за участие в томболата за дневната и голямата награда.

Участниците не могат да участват повече от веднъж дневно и да правят две регистрации за един ден. Всички участници участвали за дневни награди, (дали верен отговор и спазили всички изисквания по-горе) , автоматично участват и в томболата за голямата награда.

В рамките на периода на Играта един Участник може да участва в Играта максимум 42 пъти.

Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са два вида:

Дневна награда – ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в магазините на Лидл България – общо 42 дневни награди

1 Голяма награда – Цифров огледално-рефлексен фотоапарат CANON EOS650D.

Определянето на Участниците, спечелили дневна награда, ще се извършва в рамките на деня, следващ деня на участие, чрез провеждането на томбола на случаен принцип. На 05.01.2015 г., също чрез провеждането на томбола на случаен принцип, измежду всички Участници, изпълнили изискванията в раздел ІІІ по-горе, ще бъде избран победител и двама резервни победителя, като победителят ще има правото да получи Голямата награда. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/deluxe в рамките на деня на провеждане на томболата за дневните награди, съответно в деня на провеждане на томболата за голямата награда (05.01.2015 г.). Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма.

Всеки Участник, спечелил награда (независимо дали дневна или голямата награда), трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.lidl.bg/deluxe (датата, следваща деня на участие, респективно 05.01.2015 г. за голямата награда).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара