Сподели шунката с приятели и спечели един от 30 калъпа шунка бут „Тандем”

Краен срок - 13 юли 2014

Краен срок: приложението ще бъде активно до изчерпване на цялото виртуално количество шунка (300 кг.) чрез споделяне от страна на потребителите, които са приели да участват в приложението, с бутона „Сподели”.

30 броя калъпа шунка бут „Тандем”. Всеки калъп е с приблизително тегло  3,3 кг.

Всеки участник има право да спечели само един калъп Шунка бут „Тандем” с приблизително тегло 3,3 кг.

Всеки участник има право на едно споделяне веднъж дневно, извършено чрез бутона "Сподели", на виртуално количество от 30 гр. шунка на ден чрез Приложението "Изяж шунката".

Всеки потребител, приел да участва в приложението, трябва да сподели чрез бутона „Сподели” парче шунка с виртуално тегло 30 гр.

При всяко споделяне чрез бутона „Сподели” изчезват  30 виртуални грама от калъп шунка с определено в настоящите Общи условия виртуално тегло от 300 кг.

5.4. При споделяне чрез бутона „Сподели” на екрана на всеки участник се появява pop-up прозорец с изображение на споделяното виртуално количество шунка. След разрешение от потребителя изображението на виртуалното споделяно количество шунка, придружено от текст " Изяж шунката! Споделете и ние ще споделим с 30 от вас 100 кг. шунка.”се публикува в профила на потребителя.

5.5. Всеки потребител, приел да участва в приложението "Изяж шунката" има право да участва в него един път дневно, като при всяко участие в приложението потребителят приема да публикува информация, свързана с приложението (изображение на виртуалното споделяно количество шунка), придружено от текст " Изяж шунката! Споделете и ние ще споделим с 30 от вас 100 кг. шунка.”в собствения си Фейсбук профил.

5.6. Наградите (30 калъпа шунка бут „Тандем”, всеки с приблизително тегло от около 3,3 кг.) ще бъдат изтеглени измежду всички участници в приложението при обявяване края на активацията на страницата на Тандем "Изяж шунката", което се изразява в споделяне от потребителите, приели приложението, на цялото виртуално количесто шунка бут (300 кг) чрез бутона „Сподели”.

6. Процедура за теглене, обявяване и получаване на наградите:

6.1. Наградите ще се теглят на случаен принцип, чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ случаен принцип на теглене измежду всички участвали в приложението през целия период на активацията.

6.2. Победителите ще бъдат обявени в раздел "Печеливши" на приложението "Изяж шунката" и на страницата на Тандем във Фейсбук в рамките на 24 часа след приключване на активацията (за край на активацията се приема момента на изчерпване на цялото виртуално количество шунка от300 кг.).

6.3. В рамките на 24 часа от момента на тегленето на наградите, имената на печелившите участници ще бъдат публикувани  на страницата на марка „Тандем“ във Фейсбук.

6.4. В рамките на 72 часа, считано от момента на публикуване на печелившите имена на страницата на марка „Тандем“ във Фейсбук, всеки от печелившите участници в приложението (за печеливши се приемат участниците, чийто имена са обявени на страницата на марка „Тандем“ във Фейсбук за печеливши) трябва да се свърже с Организатора  чрез изпращане на лично съобщение на профила на марка „Тандем“ във Фейсбук, чрез което да информират Организатора, относно телефон и адрес за доставка, на който да получат спечелената от тях награда.

6.5. Наградите 30 калъпа Шунка бут „Тандем” с приблизително тегло  3,3 кг. се получават чрез куриерски услуги или чрез доставка от представител на Тандем в срок от две седмици /четиринадесет дни/ след получаване на координати за доставка от всеки от спечелилите участници. В случай, че на адреса за доставка, посочен от потребителя в кореспонденцията му с представител на Организатора или на неговия подизпълнител "Диджитъл кънекшън" ООД , няма никой, куриерът (или представителят на Тандем) оставя бележка с телефонен номер, на който потребителят може да звънне до 24 часа след извършване на неуспешната доставка, за да се уговори друг час за доставка, максимално близък до предварително уговореният ден и час.

6.6. Поради спецификата на наградата - Калъп шунка Бут с приблизително тегло 3,3 кг и специфичните условия на съхранение на продукта (съхранение при температура от 0°C до 4°C и срок на годност 30 дни) наградата не може да бъде оставена на съхранение извън хладилен режим и да бъде оставяна в офис на куриерска фирма с опция "До поискване" от страна на получателя (победителя).

6.7. Ако получателят на наградата не е на посоченият от него адрес и не се свърже с куриерът (или представителят на Тандем) на посоченият от куриерът (или представителят на Тандем) телефонен номер в оставена бележка в рамките на 24 часа след извършване на неуспешната доставка, то получателят(победителят) губи правото си за получаване на спечелената награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара