Снимай специални мигове и спечели прекрасни подаръци от dm

Краен срок - 19 декември 2014

Скъпи приятели, днес започва триседмичното предизвикателство на dm – Снимай специални мигове и спечели! Снимката, запечатала Ваш ценен миг, ще донесе на 30 от участниците всяка седмица прекрасни подаръци от dm. Единственото, което трябва да направите, е да споделите с нас как се забавлявате, какво обичате да правите и какво Ви носи усмивки.

Темата тази седмица е „Ценни мигове, запазаени само за мен!” и е посветена единствено на Вас самите и Вашето лично време!

Качете снимка в приложението със своя скъп миг и вече сте изминали половината път до нашите седмични награди. Не забравяйте да поканите приятели си да харесат снимката Ви или дори да се включат – така забавлението може само да се умножи.

Всеки участник може да участва в Конкурса само чрез една изпратена снимка, отговаряща на съответната тема, определена за периода, през който участникът е решил да участва. За периода на провеждане на Конкурса ще бъдат зададени три различни теми, като участниците трябва да се съобразят с тях при качването на своите снимки. Темите са, както следва: за седмицата 28.11. – 04.12.2014 г. – „Моите най-ценни мигове“, за седмицата 05.12 – 11.12.2014 г. – „Нашите най-ценни мигове“ и за седмицата 12.12 – 18.12.2014 г. – „Най-ценните мигове у дома!“ Всеки участник може да участва във всичките или в част от темите (съобразно желанието му) с по една снимка на тема.

Печелившите участници, които са публикували свои снимки по реда на настоящите условия и правила, ще бъдат първоначално селектирани от посетителите на фен-страницата на dm България във Фейсбук чрез гласуване за всеки един участник. В крайна селекция от страна на Жури по реда на т. 6 по-долу ще попаднат поне 35 участникa, чиито снимки са получили най-много харесвания (лайкове; likes) от посетителите на страницата в рамките на съответната тематична седмица. От подбраните участници Журито ще избира по 30 (тридесет) печеливши всяка седмица.

Жури, състоящо се от трима представители на Възложителя и Организатора,  ще определя всяка седмица по тридесет печеливши участника, измежду участниците в крайната селекция по реда на т. 5 за съответния период, както следва:
1. Първите 30 (тридесет) печеливши ще бъдат определени на 08.12.2014 г. измежду селектираните участници по първата тема, зададена от Организатора;
2. Вторите 30 (тридесет) печеливши ще бъдат определени на 15.12.2014 г. измежду селектираните участниците по втората тема, зададена от Организатора;
3. Последните 30 (тридесет) печеливши, ще бъдат определени на 22.12.2014 г. измежду селектираните участници по третата тема, зададена от Организатора.

Имената на победителите ще бъдат упоменати в три специалени протокола, изготвени и подписани от Журито след съответния избор на победителите, по реда на т. 6 по-горе. Имената на победителите ще бъдат оповестени и на фен-страницата на dm във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/dmBulgaria, както и в категория „Печеливши“ на самото приложение съответно на 08.12.2014 г., 15.12.2014 г. и на 22.12.2014 г.

Наградите в Конкурса са общо 90 (деветдесет). Всяка една от наградите представлява комплект продукти от dm марките, по избор на Възложителя. Служители на Организатора ще се свържат с всички победители по телефона за уточняване на условията и филиала на дм България, от който предметните  награди, описани по-горе, могат да бъдат получени. Наградите трябва да бъдат получени в срок до 31.12.2014 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара