Сподели най-якият си летен спомен и спечели ултратънък фотоапарат Samsung NX mini или готини аксесоари от KLM

Краен срок - 5 декември 2014

В играта могат да участват само лица, навършили 18 години, които са качили снимка на хаштаг #SummerWATime, получили са минимум 10 харесвания на снимката си и са съгласни с общите условия на играта. Участието в играта не изисква покупка.

Потребителите, събрали 10 харесвания на снимката си, ще участват вседмична томбола за раница сак, възглавница, шапка идруги страхотни аксесоари от KLM и Integral. Аксесоарите ще бъдат раздавани всяка седмица, в продължение на четири седмици.

За да участва в седмичната томбола, потребителят трябва да е качил снимка и да е събрал 10 харесвания. Снимката участва само в томболата за съответната седмица. За да участва в следващи томболи, потребителят трябва да качи нова снимка и да изпълни условията за участие (да събере 10 харесвания).

Потребителите, събрали 30 харесвания на снимките си, ще участват в томбола за фотоапарат Samsung NX Mini.

Забележка: Потребителят има право да участва само с една снимка за периода на играта.

Всички участници, които са изпълнили условията посочени в т.2. ще участват в томбола на произволен принцип за:

- за седмичните наградинагради – четири седмични томболи, които се теглят на следните дати:
        14.11.2014 г.
        21.11.2014 г.
        28.11.2014 г.
        05.12.2014 г.

За голямата награда – 05.12.2014

Победителитеще бъдат обявени на фен страницата на Integral и KLM. Те ще трябва да се свържат на лично съобщение с една от двете фен страници, за дауточнят начина, по който ще получат наградата си.

Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 26.11.2014г.

Победителят трябва да потвърди желанието си да получи наградата до 10.12.2014г., в рамките на деня. Ако победителят откаже да приеме наградата или не е било възможно да се осъществи контакт, наградата ще спечели резервен победител.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара