Споделете какво обичате и може да спечелите пасатор Russell Hobbs Aura 6 в 1

Краен срок - 31 януари 2015

За да участват в конкурса, участниците трябва да се регистрират на сайта на играта, като предоставят своето име, фамилия, страна, възраст и валиден и-мейл адрес и да качат снимка, която ни показва, това което обичат, в рамките на периода на промоцията. Ще бъдат приемани само снимки, които отговарят на темата на конкурса "Какво обичате в своя дом".

Съдържанието на всички снимки, изпратени в рамките на Периода на Промоцията, ще бъдат проверени от Спонсора преди да бъдат публикувани в галерията.

След регистрация и одобрение от Спонсора участникът ще получи и-мейл с линк за потвърждение на участието му в конкурса.

Наградите са 15 броя пасатор Russell Hobbs Aura 6 в 1.

Победителите ще бъде определен от жури, съставено от служители на Спонсора.

Победителите ще бъдат уведомени чрез и-мейл и имената им ще бъдат публикувани на уебсайта на конкурса http://bg.russellhobbs.com/ или на Фейсбук страницата на Russell Hobbs www.facebook.com/RussellHobbsBG в рамките на две седмици след края на периода на промоцията.

В уведомяващият и-мейл победителите ще бъдат помолени да посочат точен адрес, за да може наградите да им бъдат доставени с куриер.

Ако с някой победител не може да бъде установен контакт, или той не отговори в рамките на 2 седмици след датата на изпратеното уведомление по и-мейл, или наградата се върне като недоставена, победителят губи правата си върху наградата. В такъв случай спонсорът ще връчи наградата на друг участник.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара