Забавлявай се с Kinder Pingui и спечели домашно караоке, музикални постелки или CD-та с детски песнички

Краен срок - 30 ноември 2014

Участието в играта е възможно след покупка на който и да е продукт на Kinder Pingui от магазинната мрежа на  Пикадили и Пикадили Дейли:

Участниците трябва да регистрират броя закупени Kinder Pingui продукти, кода и датата на касовата бележка на Интернет страницата www.pingui-musicians.bg.

При регистрация на касова бележка (касови бележки), удостоверяваща(и)  покупка на 3 брой продукт на Kinder Pingui, участниците придобиват правото да участват за малка награда, при натрупване на 6 броя продукти Kinder Pingui – за средна награда, а при натрупване на 9 броя продукти Kinder Pingui – за голяма награда.

Участниците ще разбират дали успешно са се регистрирали за спечелването на малка, средна или голяма награда, чрез изпращане на имейл съобщение на посочения от тях ймейл адрес след натрупване на необходимия брой продукти Kinder Pingui.

Тегленето на наградите от различните нива ще бъде извършено с една томбола, проведена съответно след края на капанията на 03.12.2014г.. Изтеглените участници ще бъдат публикувани на Интернет страницата www.pingui-musicians.bg в рамките на 3 работни дни след датата на лотарията и ще бъдат уведомени с имейл съобщение на предоставения от тях имейл адрес.

Всички награди ще бъдат изтеглени на лотариен принцип.

Един участник може да спечели  повече от една награда от вид. След спечелването на една награда, печелившият участник може да продължи да участва за другите две чрез натрупване на спечелените точки.

НАГРАДИ

1. Големи награди: 5 бр. домашно караоке
2. Средни награди: 25бр. музикални постелки
3. Малки награди: 250бр. CD детски песнички

Получаването на наградите става чрез куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждението  за спечелване на награда и след  предоставяне на адрес за доставка, от страна на печелившия.

Наградите се предоставят след представяне на копие (снимка) на касовата бележка за закупените продукти Kinder Pingui и копие (снимка) на лична катра, за валидиране възрастта на печелившия пред Организатора.

Участниците, спечелили голяма награда, трябва да представят на куриера регистрираните касови бележки, удостоверяващи покупка на 9 боря продукти Kinder Pingu от магазинната мрежа на Пикадили, за да получат награда си.

Ако един участник спечели и малка и голяма награда, при получаването на голямата такава трябва да предостави оставащите касови бележки.

Ако един участник спечели малка и средна награда, при получаването на средна такава трябва да предостави оставащите касови бележки.

Ако един участник спечели средна и голяма награда, при получаването на голямата такава трябва да предостави оставащите касови бележки.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара