Открийте съвпаденията и спечелете мъжко или дамско портмоне от Escapelle!

Краен срок - 10 декември 2014

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да натисне бутона “like” на страницата на Escapelle във Фейсбук  и да изпълни следните  стъпки: 1) да разреши достъпа на приложението до базовите лични данни от профила си; 2) да участва в играта за откриване на 10 двойки еднакви карти, стремейки се да ги открие максимално бързо и да събере най-голям брой точки.

Ако резултатът на потребителя е достатъчно висок, за да попадне сред първите 100 в класацията, намираща се в приложението, той ще участва в томбола за наградите.

Всеки потребител може да опитва да подобри постижението си неограничен брой пъти, но от един-единствен профил.

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да изтрие регистрацията в Промоцията  впоследствие.

Награди:

- 10  дамски портмонета, брандирани с логото на  Escapelle;
- 10  мъжки портмонета, брандирани с логото на  Escapelle;

Промоцията включва определянето на принципа на томбола на Участници, които печелят  наградите („Печеливши участници“). Определянето ще бъде извършено на 12.12.2014г. и в него ще бъдат включени всички участници в Промоцията, които попадат в  първите 100 позиции в класацията, намираща се в приложението, след като срокът за участие изтече. В томболата се определят общо 20 /двадесет/ Печеливши участика, които печелят по една от наградите в

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара