Играй с Deichmann и спечели един от 5-те ваучера за обувки на стойност 40 лв.

Краен срок - 8 декември 2014

Играй с Deichmann – избери своя модел обувки на седмицата и спечели страхотни награди!

Модата отдавна стана подвластна на есенните багри и хладните температури... А видяхте ли кои са актуалните обувки за сезона? Модните тенденции при обувките за есен/зима 2014/2015 на Deichmann са както винаги разнообразни и ще задоволят и най-капризния вкус.

От днес в продължение на 5 седмици в играта на Deichmann и ViewSofia ще ви покажем 25 от най-атрактивните модели обувки, като всяка седмица наша модна редакторка ще ви запознава с 5 от тях. Вие ще можете да гласувате за своя фаворит.

Наградите - 5 ваучера за обувки на стойност 40 лв. - отиват при 5 от вас, които ще изтеглим на лотариен принцип в края на играта.

Как става това?

След като изберете най-харесвания от вас модел на седмицата, се регистрирайте в коментарната форма под статията.

Няма ограничения в броя на участията ви. Можете да се регистрирате за награда през всяка от 5-те седмици.

На 8 декември от всички участвали, ще изтеглим 5 като печеливши в играта на Deichmann, като имената им ще бъдат обявени в статия,

Късметлиите ще могат сами да си изберат модела, който най-много им допада от най-близкия им магазин на Deichmann, след предварително уговорен ден за посещение.

Късметлиите ще бъдат уведомени и по е-mail на адреса, който са оставили в регистрацията си за сайта.

* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 4 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, ViewSofia си запазва правото да изтегли нов печеливш.
* На място в магазин на Deichmann можете да изберете модел в рамките на стойността на ваучера (40 лв.) или да доплатите, ако си харесате по-скъп модел или друг продукт, предлаган в магазините на веригата.

Актуални модели в Deichmann можете да видите ТУК.

* Ваучерът се разменя само срещу продукти в магазините Deichmann и не може да бъде осребряван.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара