Включи се в марсианското състезание и спечели колело, ферма за буболечки или Марсианци Гъми с Ехинацея

Краен срок - 7 декември 2014

Играта се организира и провежда на територията на Република България. Каналите за провеждане на играта са ОНЛАЙН (в Интернет) и ОФЛАЙН (в избрани аптеки на територията на градовете София, Пловдив и Варна).

Наградите в играта ще се раздават на случаен принцип между всички потребители, които са преминали успешно през всички контролни пунктове на марсианското рали.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в играта са:
За Участниците в ОНЛАЙН Играта:
- 1 велосипед
- 3 ферми за марсиански буболечки
- 100 броя Марсианци Гъми с Ехинацея

За Участниците в ОФЛАЙН Играта:
- 1 велосипед
- 3 ферми за марсиански буболечки
- 100 броя Марсианци Гъми с Ехинацея

ОНЛАЙН Игра

За да участва в играта, всеки потребител трябва да изпълни следните стъпки:
1. Да се регистрира чрез „Facebook connect” в рамките на периода на играта в таб „Марсианско състезание” като предоставя име, и-мейл, пол, дата на раждане и снимка и да даде съгласие за събиране и обработване на личните данни за целите на играта и маркетинга, както е посочено в регистрационната форма.

2. След като се регистрира всеки участник трябва да избере буболечката, с която иска да участва; да премине през цялото трасе на ралито, като отговори последователно на всички въпроси.

3. Всеки потребител може да покани неограничен брой свои приятели да се регистрират в играта.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички участници, които са преминали през цялото трасе на ралито.

ОФЛАЙН Игра

За да участва в играта, всеки потребител трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да попълни регистрационна карта, на място в аптеката, в която се провежда Играта като предостави име, телефон за връзка, адрес и-мейл, пол, дата на раждане и да даде съгласие за събиране и обработване на личните данни за целите на играта и маркетинга.

2. След като се регистрира, всеки участник трябва да избере буболечката, с която иска да участва и да се състезава с нея с останалите участници в Играта. Максималният брой участници в едно рали-състезание е 4 човека.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички участници, които са попълнили регистрационна карта за участие в офлайн играта в избрани аптеки.

Графикът на аптеките, участващи в ОФЛАЙН Играта е:



Спечелилите участници се уведомяват по email и ще бъдат публикувани на 12.12.2014 г.
Спечелилите участници получават наградите си по пощата/куриер за сметка на ВАЛМАРК България ЕООД в двуседмичен срок, след получен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара