Онлайн конкурс "Моят любим спомен с татко"

Краен срок - 14 ноември 2014

Знаете ли, че в света на всеки три секунди се ражда по едно бебе, което автоматично генерира цифрата от 1200 татковци само за един час?

Знаете ли още, че тази година в България седмицата 17-23 ноемрви е официално провъзгласена за „Седмица на бащата”?

Сдружение „Самаряни” също се присъединява към националната кампания „Да бъдеш баща” и ви предизвиква да се включите в забавен онлайн конкурс „Моят любим спомен с татко”.

Убедени сме че вие и вашето дете имате страхотни, неповторими, забавно-кискащи, прекрасни ТАТКОспомени! Споделете ги под формата на „разказ”, който може да бъде пресъсздаден с помощта на есе, фотоси и думи или видео! И така!

Всичко, което трябва да направите е да си спомните най-прекрасната случка с вашия татко, дядо, чичо или батко и да ни я представите по най-атрактивен начин. Как? Възможни са 3 начина:

1) С красиви думи (есе).
2) С цветни снимки и думи (фоторазказ).
3) Със забавно видео.

Очакваме вашите любими ТАТКОспомени в срок от 01 до 14 ноември, 2014 година, на email: advocacy@samaritans.bg. По-големите файлове „качете” в някой файл организатор, който ви предоставя безплатно пространство, и ни ги споделете!

Участвайте в нашия онлайн конкурс, забавлявайте се и покажете колко много обичате вашия татко. Крайният срок за предаване на материалите е 14 ноември. След това ни предстои онлайн гласуване. А после – НАГРАДИ! Какви – ще разберете малко по-късно:)

Каним ВСИЧКИ МАЙКИ за официални партньори на инициативата!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара