Споделете коледно пожелание и спечелете красив спален комплект

Краен срок - 15 декември 2014

Отговорете на въпроса и един от вас ще получи този уникален подарък за Коледа!

Както знаем, на Коледа се случват чудеса. Каква е вашата мечта и чудото, което си пожелавате да ви се случи - за вас, за семейството, за България, за света?

Ще изберем един от коментарите под снимката, чието послание ще публикуваме на нашата страница като пожелание и благословия в навечерието на коледните празници. Това ще бъде и нашият печеливш участник, който ще получи този красив спален комплект.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз и моята мечта живеем заедно и се подкрепяме от много години. И двете искаме да кажем, че всеки човек има право да мечтае , всеки един има право да гледа звездите,да обича, както и да мрази, но нищо не е по-силно от една проста детска мечта.
    И така... моята простичка мечта е една и малка, но голяма за човечеството. Аз искам просто да заживеем в по-добър свят с по-добри хора. Да няма сълзи в очите на децата, да няма мъка в сърцата на възрастните и да няма лоши мисли в главите на всички хора. Но дали това ще се сбъдне ще докажем ние хората.
    А дотогава аз и мечтата ми ще мечтаем. Мечтайте и вие.


    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара