Спечелете 3 таблета, 120 бр. радиоуправляеми коли и 400 бр. LED фенер от Toshiba

Краен срок - 7 декември 2014

Теглене на малки награди:
20.10.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
27.10.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
03.11.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
10.11.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
17.11.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
24.11.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
01.12.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)
08.12.2014 г. (понеделник) – 65 броя награди ( 50 бр. LED фенера Toshiba и 15 бр. радио управляеми автомобила WELLY)

Теглене на големите награди:
08.12.2014 г. (понеделник) – 3 броя таблети TOSHIBA EXCITE AT10-A-104

След всяко теглене, печелившите ще бъдат  информирани по електронна поща (e-mail) не по-късно от 3 дни след тегленията обявени в Раздел 3. След потвърждение  на адреса за получаване на наградта от играта. Периодът за потвърждение, в който наградите могат да бъдат потърсени, е десет (10) дни след получаване на съобщение-потвърждение  за спечелена награда, съгласно РАЗДЕЛ 5, по-долу. Организаторът на Промоцията няма задължение да води кореспонденция във връзка и по повод претенции за получаване на награди, предявени след десет (10) дневния срок от получаване на съобщение-потвърждение за спечелена награда.  Наградата ще бъде изпратена в срок до тридест (30) дни след потвърждението на адреса.
За избягване на всяко съмнение Организаторът няма задължение за предоставяне на награди за промо продукти, закупени от потребител след 07 Декември 2014 г.

Участващите в Промоцията търговски марки и опаковки са:

    TOSHIBA Alkaline, LR06 размер „АА“ – Блистер по 4 броя батерии;
    TOSHIBA Alkaline, LR03 размер „ААА“ – Блистер по 4 броя батерии;

Върху опаковките на всички участващи в Промоцията продукти  е залепен стикер с уникален код, описание на наградите и кратко описание на условията на Промоцията („промо продукти“).

Участието в Промоцията е обвързано със закупуването на промо продукт!

Моля, пазете опаковките на закупените от Вас промо продукти и залепените върху тях стикери с уникален код, за да получите наградата си!

Всеки потребител, закупил по време на промоционалния период един от изброените в РАЗДЕЛ 4 промо продукти с промо стикер, може да участва в Промоцията.

При закупуването, на който и да било от посочените в РАЗДЕЛ 4 промо продукти с промо стикер, потребителят ще намери своя уникален промоционален код след отваряне на стикера, залепен на опаковката на промо-продукта.

Уникалният код може да бъде разпознат и намерен в бяло, правоъгълно поле във вътрешността на стикера.

Регистрацията на един уникален код дава право за участие в тегленията за малки и големи  награди. Участниците трябва да са регистрирали един уникален код, съобразно изискванията на Раздел 5.2 по-долу.

За малка награда (400 бр.LED фенера Toshiba и 120 бр. радио управляеми автомобила WELLY):
За участие в тегленето на малките награди потребителят трябва да се регистрира и да въведе един уникален код от стикер на закупен промо продукт в игровия модул, находящ се на микросайт www.toshiba-promo.com . Регистрацията е безплатна. Потребителят се регистрира с посочване на трите си имена, адрес (за получаване на наградата), електронна поща, мобилен телефонен номер за връзка и въвеждане на един уникален код. Участието в Промоцията с всеки отделен уникален код изисква отделна регистрация на потребителя с вписване на едни и същи данни като посочените по-горе. Колко повече кода регистрира даден участник, толкова по-висок шанс има да спечели награда.

С всеки уникален код участникът може да участва в тегленето за малка награда ежеседмично (Раздел 3) до края на промоцията. Уникален код, който е бил изтеглен и е печелил една от седмичните награди (400 бр.LED фенера Toshiba и 120 бр. радио управляеми автомобила WELLY) – бива премахнат от списъка с кодове участващи в тегленето за малка награда и не участва в последващи седмични тегления за малка награда.

За голяма наградa (3 броя таблети TOSHIBA EXCITE AT10-A-104):
Всеки регистриран код в периода на играта участва в тегленето за трите  големи награди – таблет TOSHIBA EXCITE AT10-A-104. Всички регистрирани кодове независимо дали са печелили или не награди от играта през периода, участват в тегленето на големите награди, което ще се проведе на 08.12.2014 г. Участието в Промоцията с всеки отделен уникален код изисква отделна регистрация на потребителя с вписване на едни и същи данни ( трите си имена, адрес за получаване на наградата, електронна поща, мобилен телефонен номер за връзка и въвеждане на един уникален код).

Наградите в Промоцията са два вида, както следва:

• Малки награди – 520 броя награди ( 400 бр. LED фенера Toshiba и 120 бр. радио управляеми автомобила WELLY)

Веднага след регистрирането си участникът получава съобщение на електронната си поща относно регистрацията си в томболота за тегленето за наградите.

• Големи награди – 3 броя таблети TOSHIBA EXCITE AT10-A-104

Всеки участник в Промоцията, който е регистрирал поне 1 (един) уникален код участва автоматично в тегленето за големите награди на 08.12.2014 г. Всички кодове регистрирани в рамките на периода на играта ( Раздел 3), независимо дали са печелели или не ( Малка награда ), участват в тегленето за големите награди.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара