Спечели безжична аудиосистема Xqisit Bluetooth box или 1 от 70-те джакпот награди

Краен срок - 9 ноември 2014

На https://www.facebook.com/dice.bg има специално Приложение за Играта, което участниците трябва да приемат чрез натискане на специалния бутон за целта, който се появява в Приложението. С приемане на Приложението, данните от фейсбук профила на участниците /име, с което са се регистрирали и и-мейл адрес/ стават достъпни за Организатора и той може да ги използва за връзка с тях относно Играта или други бъдещи активации и промоции. За да участва в играта, всеки потребител трябва първо да се регистрира в Приложението, като следва да напише име и фамилия и активен и-мейл за връзка. Един и-мейл и имена могат да бъдат регистрирани само веднъж. И-мейлите на потребителите ще бъдат видими само за Организатора и Изпълнителя и ще служат за точното определяне на печелившите в Играта и за връзка с тях. С регистриране в Приложението потребителите следва да декларират, че са съгласни с настоящите Правила.

Всеки ден от Играта участниците ще могат да завъртят ротативката за избрана от тях категория продукти и да спечелят джакпот награда или отстъпка за конкретни продукти, които Организаторът предлага в своя онлайн магазин. Всеки участник има право да завърти ротативка до пет пъти всеки ден от Играта. След всяко завъртане участникът получава мейл с информация за спечелената отстъпка или джакпот награда на e-mail адресът, който е въвел при регистрация. След края на Играта, в рамките на 5 работни дни в жребий се тегли 1 от всички участници, който печели награда голямата награда. Името на спечелия се тегли автоматично от софтуер в присъствие на член от екипа на Изпълнителя. Спечелилият в 5-дневен срок след жребия получава известие на и-мейла.

С едно завъртане на ротативката в конкретен час и ден, участникът винаги печели или отстъпка за конкретни продукти от онлайн магазина на Организатора, или награда – продукт от онлайн магазина на Организатора.

След края на играта от всички участници, завъртяли ротативката поне един път, се тегли жребий за безжична аудиосистема Xqisit Bluetooth box.

При джакпот участникът печели конкретен продукт от онлайн магазина на Организатора. Печелившият автоматично получава и-мейл на адреса, посочен при регистрация. В този и-мейл той получава информация за това как може да си получи наградата. Това може да стане или в някой от магазините, посочени в и-мейла, или с доставка до конкретен адрес, който спечелилият посочи, отговаряйки на получения мейл. Ако печелившият избере да вземе наградата си на място в някой от физическите магазини на Организатора, той трябва да покаже получения и-мейл за спечелената награда и да посочи данните (име и фамилия, и-мейл) от регистрацията си в играта. Ако печелившият реши да получи наградата си чрез доставка, доставката на наградата се извършва с куриер и е за сметка на получателя.

Наградите и отстъпките в Играта са както следва:

Общо 20 вида отстъпки за покупка на кейсове за лаптопи и таблети, слушалки и спийкъри, кейсове за смартфони, зарядни за батерии, соларни батерии, батерии, usb флашки и Apple aксесоари и продукти.

Общо 70 броя джакпоти награди, които включват:

    25 х кейса за таблети и лаптопи
    5 х Dice VIP карти за отстъпки
    6 х слушалки “Motorhead”
    34 х други tech продукти и аксесоари

Награда след края на играта – 1 брой безжична аудиосистема Xqisit Bluetooth box

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара