Подари усмивка и спечели всеки месец подарък-изненада от Флорина

Краен срок - безсрочен

За участие: Потребителите трябва да качат снимка или видеоклип с коментар, като съдържанието на материала трябва да отговаря на следното условие – да е ситуацията, в която потребителят успява да изненада приятно свой близък човек и да го накара да се почувства истински щастлив. Като описание към материала е необходимо е да се добави хаштагът #ПодариУсмивка, за да е валидно участието. През периода на конкурса участници могат да се включват, като:

Посетят https://www.facebook.com/florinabulgariа/ и качат снимка или клип с таг #ПодариУсмивка на стената на ФБ страницата на Флорина;

В текста към снимката или видеото да се опише ситуацията.

Награда: всеки месец ще бъде излъчен един победител в конкурса, който ще получи подарък-изненада от марката Флорина (в срок до 10 работни дни от обявяването и осъществяването на връзка с победителя). Победителят трябва да е на разположение, за да получи наградата си.

Критерии за класиране: предложенията за конкурса ще се класират по следните критерии:

Съдържанието да отразява събитието с елемент на изненада, което ясно да показва, че е разбрана идеята – т.е. приятна изненада за близък човек на участника, като този човек се чувства истински щастлив в резултат на събитието (60%);

Лирично и остроумно предаване и изразяване на събитието-изненада (40%).

Тежестта на отделните критерии е посочена в скобите.

Преглеждане: Всички материали ще бъдат прегледани предварително. Екип от трима съдии, включващ членове на компанията-организатор на конкурса и рекламната агенция, отговаря за избиране на победителя.

Решението за вид подарък се взима отделно всеки месец. Подаръкът може да бъде различен всеки месец. Организацията на закупуването и изпращането на подаръка в конкурса #ПодариУсмивка ще са ангажимент на организатора на конкурса и рекламната агенция.

След потвърждаване на победителя и направена връзка със него, подаръкът ще бъде предоставен по куриер.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара