Подкрепи любимия отбор и спечели 100 кашина Чипи чипс, 400 стека бира и 4 оригинални футболни тениски

Краен срок - 7 декември 2014

Участващите търговски марки и продукти са: картофен чипс с вкус на кебапче, с марката Чипи- 60 и 130 грама.

За периода на Промоцията “ Да преброим футболните фенове в България ” ще бъдат раздадени следните награди:

* 100 кашона Чипи чипс с вкус на кебапче 130 г (12 броя пакета във всеки кашон)
* 400 стека бира Ариана 500 мл футболен кен (6 кена във всеки стек)
* 4 тениски на футболен отбор от Българската А професионална футболна група

Измежду всички опаковки на участващият в промоцията картофен чипс с вкус на кебапче с марката Чипи, потребителят може да намери от вътрешната страна на опаковката залепен стикер с уникален код. Всеки, който закупи картофен чипс с вкус на кебапче с марката Чипи и открие в опаковката си стикер с уникален код има право, ако регистрира кода от стикера и гласува за български футболен отбор от А професионална футболна група, да участва в томбола и да спечели една от долуописаните награди. Гласуването става, като при регистрацията до изписването на кода от опаковката се изпише на латиница и името на любимия български футболен отбор от А професионална футболна група.

Всички участници регистрирали уникалния код от стикера от вътрешната страна на опаковката на участващите в Промоцията продукти и гласували за любимия си футболен отбор от Българската А професионална футболна група участват за спечелването на ежедневни и седмични награди, които са:

* 100 кашона Чипи чипс с вкус на кебапче 130 г (12 броя пакета във всеки кашон)
* 400 стека бира Ариана 500 мл футболен кен (6 кена във всеки стек)
* 4 тениски на футболен отбор от Българската А професионална футболна група

Всеки ден ще бъде получавана като една награда 1 кашон Чипи чипс с вкус на кебапче 130 г (12 броя) и 4 стека бира Ариана 500 мл футболен кен ( 6 кена във всеки стек).

Считано от 13.10.2014 г, всяка събота и неделя до края на промоцията (07.12.2014 включително) ще бъде теглена по една допълнителна награда 1 кашон Чипи чипс с вкус на кебапче 130 г (12 броя) и 4 стека бира Ариана 500 мл футболен кен  ( 6 кена във всеки стек). В тези дни ще се получават общо две награди.

Всеки месец на случаен принцип ще бъде теглена, измежду всички участници регистрирали кодове и гласували за любимият си футболен отбор, тениска на футболен отбор от Българската А професионална футболна група.

Всеки потребител, който е закупил Участващ продукт, има право да участва в тегленията за описаните по-горе награди, ако е регистрирал кода и добавил името на латиница на любимия си Български футболен отбор от А професионална футболна група, по един от следните два начина: на Промоционалния сайт chipifan.bg или чрез SMS на кратък номер 1830 за всички мобилни оператори (цена на SMS за всички оператори- 0,50 лв с ДДС).

Всеки участник, който е регистрирал кода и добавил името на латиница на любимия си български футболен отбор от А професионална футболна група чрез SMS на горепосочения номер получава срещу цената на изпратения SMS картинка за телефон. Картинката за телефон се получава като на участника бъде предоставен достъп до WAP страница, от която може да изтегли една картинка за мобилния си телефон. Картинките са тематични, свързани с продукти на Организатора. Трафикът за изтегляне на картинките се заплаща отделно според тарифния план на участника към обслужващия го мобилен оператор.

Всеки код от стикер може да бъде регистриран само веднъж от един и същ потребителски профил или телефон.

Участието се счита за валидно само ако са налични и двата елемента- код от стикер и име на български футболен отбор от А професионална футболна група.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара