Избери инфрачервена печка и спечели инфрачервено килимче!

Краен срок - 2 ноември 2014

За да участва в кампанията „Избери инфрачервена печка и спечели инфрачервено килимче от SOLARMARKET.BG!”всяко заинтересовано лице трябва да се запише за нея в сайта на SOLARMARKET.BG ( www.solarmarket.bg ) в менюто „ИГРАЙ”, в периода 13 октомври – 02 ноември 2014г.

Записаният за играта трябва да напише отговора на въпроса: КОЯ ИНФРАЧЕРВЕНА ПЕЧКА ИЗБИРАШ? ( от електронния магазин на solarmarket.bg ) и да я сподели на страницата на SOLARMARKET.BG във Facebook

Записаният за играта трябва  да сподели избрания продукт и на своята стена.

Чрез регистрацията в Играта участниците изрично се съгласяват техните лични данни и съответната снимка да се използват с рекламна цел при спечелване на наградата.

Наградата на Играта е на приблизителна стойност от 65 лв. (с включено ДДС), и се състои от: Килим с инфрачервено отопление “Excel”.– http://www.solarmarket.bg/kilim-s-infracherveno-otoplenie-excel6

Победителят ще бъде определен на 03 ноември 2014г.

Победителят ще получи награда, състояща се от Килим с инфрачервено отопление “Excel” –на стойност 65лв.

В тегленето на жребий за наградата влизат всички участници, които са се записали за играта и са изпълнили всичко от т. 4 до дата 02 ноември 2014г. включително.

Победителят ще бъде определян на случаен принцип в зависимост от посочените при регистрация  е-мейл адрес, телефон или име и фамилия чрез услугата random.org.

Тегленето на Победителя ще бъде публикувано в блога на SOLARMARKET.BG

Организаторът ще се свърже с Победителя по имейл или по телефона, използвайки данните за контакт, предоставени от него в акаунта, с който е участвал в Играта, в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. Ако Победителя не може да бъде открит или ако Победителят, контактуван чрез имейл не потвърждава желанието си да получи наградата в рамките на 2 (два) дни, както и в случая, в който Победителят откаже наградата ще се определи друг Победител чрез описания по-горе механизъм.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара