Спечелете 2 ваучера по 2 000 лв. за обзавеждане от АИКО и 18 ваучера по 200 лв. от Техномаркет

Краен срок - 13 ноември 2014

Голяма награда – Ваучер за обзавеждане от АИКО на стойност 2 000 лв. – 2 бр.

Етапни награди – Ваучери от Техномаркет на стойност 200 лв. – 18 бр.

За целите на играта, на 15.10.2014 г. в официалната страница на Банка ДСК във Facebook ще бъде активиран специален таб (Приложение) – „В собствения дом спомените остават”. В приложението ще бъдат поместени и официалните правила на Играта.

Всеки, който желае да участва в играта, следва да се регистрира в специалния таб, да попълни регистрационна форма, да се запознае с настоящите правила и да ги приеме. За да се регистрират участниците, трябва да въведат валиден имейл адрес, име, фамилия и телефон. Всички данни, събирани във връзка и по време на играта се събират и използват от Организатора, а не от Facebook.

Играта се провежда в рамките на периода по т. 4. от настоящите правила, като се обособяват 3 отделни етапа по 10 дни, фиксирани, както следва: I етап (15.10.2014 - 24.10.2014); II етап (25.10.2014 - 03.11.2014); III етап (04.11.2014 - 13.11.2014).

Във всеки един от етапите, участниците трябва да съберат по пет виртуални баджа или общо 15 виртуални баджа.

Виртуален бадж се печели за следните действия: еднократно, при първоначална регистрация в играта – един бадж. За всеки поканен приятел, който е потвърдил поканата за участие в играта – един бадж. При успешно решаване на пъзел, с откриване на повтарящи се двойки символи - един бадж. Възможността за нареждане на пъзел се предоставя еднократно за всеки етап.

Томбола за етапните награди се провежда в деня, следващ деня на приключване на съответния етап. В томболата вземат участие само играчите, завършили съответния етап, като са събрали 5 баджа.

Всеки играч има право да участва в томболата за етапна награда, само след приключване на съответния етап. Участие в томболата за голямата награда получават само участниците, които са преминали успешно трите етапа и са събрали всичките 15 баджа.

След успешно завършване на трите етапа, на играчите се предоставя възможност да удвоят шанса си за участие в томболата за голямата награда, като дадат верен отговор на въпрос, свързан с предлаганите от Банка ДСК продукти.

Наградите ще бъдат разпределени посредством томбола, като тегленето на печелившите участници ще се извърши със специализиран софтуер, в присъствието на представители на Организатора. В томболата за съответната награда ще участват всички регистрирани потребители, които са преминали успешно съответните етапи на играта. Във всяка от томболите ще бъде изтеглен по един печеливш участник (титуляр), както и по двама (2) участници - резерви.

Победителите за големите награди ще бъдат изтеглени в период от една седмица, след края на играта.

Печелившите за всеки един етап ще бъдат изтеглени в период от един ден след завършване на съответния етап. В случай че е почивен ден, томболата се организира в първия работен ден.

Имената на победителите, за които е установено, че отговарят на условията за получаване на наградите, посочени в т. 10. “Условия за валидно участие”, ще бъдат публикувани в приложението „В собствения дом спомените остават“ на Facebook страницата на Банката, секция “Победители”. С приемане на условията на играта, участниците дават съгласието си двете им имена да бъдат публикувани в приложението „В собствения дом спомените остават“ на Facebook страницата на Банката, секция “Победители”.

Имената на участниците, спечелили етапни награди ще бъдат публикувани в рамките на два дни след изтеглянето им, в секция “Победители” от приложението, в случай че същите бъдат открити и отговарят на условията на играта.

В рамките на един месец след края на играта, в приложението „В собствения дом спомените остават“, секция “Победители” ще бъдат публикувани печелившите на големите награди, както и окончателният списък с всички печеливши участници от играта.

Наградите на печелившите участници се получават след провеждане на телефонен разговор между печелившия участник и Спонсора. Наградите се получават в клон на Банка ДСК, посочен от победителя. В случай че победителят живее в гр. София, мястото за получаване на наградата е в централния офис на Спонсора между 09:00 и 17:00 часа, всеки понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък от работна седмица с изключение на официални неработни дни и празници.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара