Спечелете 3 таблета Prestigio Kidamom и 7 едногодишни достъпа дo Kidamom

Краен срок - 15 ноември 2014

Kidamom и VIVACOM подаряват на всеки регистрирал се до 15 ноември потребител двуседмичен безплатен достъп до пълното съдържание на Kidamom, което включва над 600 анимационни и образователни филмчета

Ако потребителят има вече регистрация в Kidamom, то двуседмичният промоционален период за него е от 15 до 28 октомври. Той може да се възползва от промоционалния достъп чрез настоящата си регистрация без да е необходимо да си създава нова.

За потребителите, които си създадат регистрация в периода на промоцията, периода на безплатен достъп започва да тече от датата на регистрация.

Промоцията важи за регистрация както в сайта, така и в приложението на Kidamom във VIVA Apps, както и в Android приложението и приложението за Samsung Smart TV и Sony Smart TV.

Томбола с награди

На 17 ноември в томбола ще бъдат изтеглени късметлиите, които ще получат една от следните награди, осигурени от Kidamom и VIVACOM:

- Три специални таблета Prestigio Kidamom, предназначени за деца в комплект с весело калъфче във формата на любимите животни и тримесечен достъп до Kidamom;

- Седем едногодишни достъпа дo Kidamom.

Печелившите  ще получат съобщение на мейла, с който са се регистрирали.

Kidamom е видео платформа, която предоставя интерактивна среда за деца до 12 години, обогатяваща уменията и знанията им по забавен начин.

Родителите могат да контролират съдържанието, което достига до децата им чрез създаване на индивидуални профили за всяко дете с подбрано съдържание според възрастта и интересите му.

Kidamom включва колекция от над 600 анимационни и образователни филмчета, с отлично качество на картината, допълнени с професионален дублаж на български език. Съдържанието на Kidamom се обновява ежедневно в синхрон с развиващите се интереси и предпочитания на децата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара