Спечелете невероятно стилния смартфон Samsung GALAXY Alpha

Краен срок - 3 ноември 2014

Участвайки в настоящата игра, имате право да участвате за спечелването на:

- един смартфон Samsung GALAXY Alpha

За спечелването на наградaта, е необходимо:

Да сте регистриран потребител в интернет страниците www.facebook.com или www.twitter.com и да имате навършени 14 години.

Да коментирате под постовете на фейсбук страницата на Samsung Bulgaria, свързани с играта „#TovaeAlpha“ и публикувани в указания в правилата на играта период за провеждане, или направите споменаване @SamsungBulgaria с хаштаг #TovaeAlpha към Twitter акаунта Samsung България (https://twitter.com/SamsungBulgaria) в указания в точка 2 период за провеждане на играта. Коментари, които не отговарят на добрия тон и/или съдържат нецензурни думи или снимки ще бъдат премахвани от Организатора, без той да дължи обяснение за това. Коментари, публикувани в постове, които не са свързани с играта #TovaeAlpha, не участват в томболата за наградата.

Всеки коментар и споменаване увеличават шанса за спечелване на награда от един потребител.

На 03.11.2014 ще бъде проведена томбола за спечелване на наградата, посочена в т. 3, в присъствието на нотариус. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили механизма на Играта.

Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник, в 30-дневен срок от обявяването и след официално потвърждение от страна на печелившия, чрез лично съобщение във Facebook или Twitter.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара