Спечелете пътуване за двама до Трансилвания и епични приключения в света на Дракула!

Краен срок - 15 октомври 2014

В периода 17 септември – 15 октомври , 2014 г. всеки, регистрирал се на www.tv7.bg, и дал поне един верен отговор на въпросите, зададени в хода на играта, участва за спечелването на една голяма награда - пътуване за двама до родното място на Дракула (Трансилвания, Румъния) и пакет от тематични преживявания.

Участието се извършва след регистриране на www.tv7.bg и даване на поне един верен отговор на въпросите, зададени в хода на Играта. Всяка седмица ще бъде публикуван по един от общо четири въпроса. Участникът може да се регистрира счетири отговора на четирите въпроса, зададени в периода на Играта.

Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, като в жребия се включват всички участници, дали верен отговор на поне един отзададените въпроси. Всеки участник може да даде отговор на всеки един от въпросите само по веднъж, като името му ще бъде включено в жребия толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.

Победителят ще бъде обявен на www.tv7.bg на 16 октомври, 2014 г. в предаването Добро утро, България!

Организаторите от Форум Филм България предоставят наградата в Играта, която включва:

     1 (едно) пътуване за двама до Румъния с включени тематични преживявания;

Организаторите поемат ангажимента да се свържат с печелившия на предоставените от него координати. Името му ще бъде обявено в ефира на TV7, както и на www.tv7.bg. Когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен в 3-дневен срок да се свърже с организаторите, за да уточни детайлите, необходими за получаването на наградата. В случай, че не се съобрази с горепосочения срок, участникът губи правото да използва наградата си и организаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта. Ако спечелилият наградата се откаже от ползването й до 24 октомври, 2014 г., включително, Организаторите имат право да изберат друг победител на лотариен принцип.

Описание на наградата – наградата (наградният пакет) представлява едно (1) двупосочно пътуване за двама (2) души на възраст на или над 18 години от София до Букурещ и Трансилвания (Румъния) и включва:

    Двупосочен билет от София до Букурещ, Румъния (икономична класа);

    Двупосочен частен самолетен траснфер в Букурещ и двупосочен частен трансфер от Букурещ до Трансилвания;

    Две нощувки в 4-звезден хотел в Букурещ и 2 нощувки в 4-звезден хотел в Трансилвания, с включени закуски;

    Епично приключение „Дракула: Неразказан“ (с частни трасфери между отделните активности) включващо:

    Целодневно 4х4 преживяване до замъка Пелеш с включен обяд;

    Целодневен преход с моторна шейна в планините на Трансилвания с включен обяд;

    Вечеря в ресторант в средновековен стил на обща стойност £150 британски лири (€190 евро);

    Спа терапия „Огън и Лед“ в турска баня в Букурещ;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара