Сподели картичка от любима дестинация и спечели 2 билета до Париж!

Краен срок - 23 октомври 2014

За регистрацията, участникът трябва да направи следното:
1. Да използва Facebook връзка.
2. Да попълни допълнителната информация, която се изисква за конкурса(име, пол, имейладрес, дата на раждане, телефонен номер).
3. Да се съгласи с Условиятана Кампанията.
4. Да се съгласи с Политиката на поверителност на Кампанията.

Преди да изпраща пощенски картички да потвърди, че получателите на пощенски картички са дали на участника предварително изричното си съгласие за изпращане на пощенска картичка от Кампанията.

Едно лице може да се регистрира за Кампанията само на един имейладрес.

Участникът може да изпраща пощенска картичка от franceisintheair.bg, където са показани всички картички. Участникът може да изпрати най-много 3 пощенски картички (имейли) на приятелите си, като избира един и същ или различен дизайн всеки път.

След спазване на всички изисквания при попълване на формуляра, участникът може да натисне бутона ‘Изпращане‘ и ще бъде показан текст за потвърждение за успешното изпращане на съобщението.

Участникът може също да споделя избраната картичка на страницата наFacebook, като натисне бутона ‘Сподели въвFacebook’ .

Получателите на пощенски картички ще получат имейл с линк към картичките. След кликване върху линка, получателите ще бъдат пренасочени към franceisintheair.bg, където изпратените до тях картички ще бъдат показани с името на участника и съобщението.

Участникът, избран за победител на Кампанията ще бъде избран произволно чрез компютърна програма на 24/10/2014.

Победителят ще получи два билета за отиване и връщане за “Economy” класа на Air France, включително данъците за дестинация, за която е избрана пощенска картичка (в зависимост от наличността).

Организаторът ще се свърже с победителя за удостоверяване истинността на личните данни преди връчването на наградата. Победителят трябва да потвърди личните си данни и да предостави адреса си на организатора в рамките на три дни от получаването на съобщението за победителя, за да може да получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара