Спечелете 200 празнични почерпки и 1000 елегантни колекции с 5 Suchard вкуса

Краен срок - 2 ноември 2014

1. Стъпка 1: Закупете бонбони Suchard (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 5 лв.

Необходимо условие е, закупуването на бонбони Suchard на обща стойност не по-малко от 5 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

2. Стъпка 2: Регистрирайте се за участие в играта по един от следните начини:

като регистрирате сумата и номера от касовата бележка на фейсбук страницата www.facebook.com/suchard.bg или като изпратите SMS със сумата и номера от касовата бележка на кратък номер 1780*, валиден за всички мобилни оператори* и спечелете една от предвидените награди.

* стойността на един sms е 0.29 лв с ДДС за абонати на Глобул и 0.30 лв с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Примерна регистрация: 5,20 12345678 (сумата се изписва с “,” или“.” между лева и стотинки), интервал/пространство и номера на касовата бележка.

Организаторът умолява участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да предпази нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити касови бележки, на които не се разчитат задължителните елементи от регистрацията!

С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS, респективно само една уеб-регистрация.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 1200 награди както следва:

200 бр. ваучера за празнична почерпка на стойност 100 лв. всеки (необходим за участие 1 код). Ваучерът може да се използва във всички партньори на Чек Дежерне. Повече информация, както и списък с обектите можете да намерите на сайта: http://www.chequedejeuner.bg/mlogos или на телефон: 0800 11 700 (безплатен за цялата страна);

1000 бр. Suchard колекции – всяка колекция включва 5 кутии бонбони: 1бр. Фигаро 153г, 1бр. Ноар 153г, 1бр. Аида 126г, 1бр. Кармен 161г и 1бр.Асорти 179г (необходими за участие 1 код);

Ваучерът за празнична почерпка e валиден до 31.12.2015 г.

Ваучерът за празнична почерпка е валиден за еднократно ползване във всички партньори на Чек Дежерне.
Всеки участник може да регистрира максимум 5 кода на ден в периода на промоцията.
Всеки участник може да спечели максимум 2 награди, по една награда от вид.

Всеки участник, регистрирал успешно код, получава потвърждение дали печели съответно по един от следните два начина:
1. чрез електронно съобщение по електронна поща и съобщение на екрана – в случаите, когато кода е регистриран онлайн във facebook;

2. чрез безплатен за клиента обратен SMS - в случаите, когато кодa е регистриран чрез SMS по начина, посочен по-горе.

За наградите 1000 бр. Suchard колекции (необходим за участие 1 код) печелившите кодове ще бъдат избирани от системата на случаен принцип на ежедневна база.

За награди 200 бр. ваучера на стойност 100 лв. за празнична почерпка (необходими за участие 1 код) печелившите кодове ще бъдат избирани от системата на случаен принцип на ежедневна база.

На печелившите участници ще бъде предоставен телефон за връзка, на който могат да заявят адрес за получаване на наградата. Също така, телефонните номера на печелившите участници (без последните 3 цифри) + съответния печеливш код, ще бъдат публикувани в страница „ПЕЧЕЛИВШИ“ в приложението на Фейсбук страницата на Suchard: www.facebook.com/suchard.bg

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка за закупени бонбони Suchard пред куриера (сумата и номера, от която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка. Като изключение сме готови да приемем касова бележка с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец. Организаторът умолява участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да предпази нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити касови бележки, на които не се разчитат задължителните елементи от регистрацията!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара