Спечели билет за концерта на най-продаваното женско сопрано в света Sarah Brightman

Краен срок - 3 ноември 2014

От 20 октомври до 3 ноември включително Dnes.bg ви предоставят възможността да тествате бързината и находчивостта си. Ако обичате да пъзелите, то това е вашата игра!

В играта „Нареди пъзела“ трябва за най-кратко време да сглобите цялата картинка, като така имате шанса да спечелите билет за най-продаваното женско сопрано в света SARAH BRIGHTMAN

SARAH BRIGHTMAN е звезда от международен ранг, адмирирана за своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), както и за впечатляващите си актьорски и танцови изяви.

Концертът ще се състои на 12 ноември 2014 г. в гр.София - Арена Армеец, от 20:00 ч.

Наградите отиват при първите двама от вас, наредили за най-кратко време пъзела. Победителите ще получат по два билета за предстоящия спектакъл.

Как става това?
След като сглобите цялата картина имате две опции – да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона "Запиши резултат".
Записването става с попълване на кратка регистрационна форма.

След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона „временно класиране“.
Няма ограничения в броя на участията на всеки един. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!

Победителите, чиито имена и резултат ще бъдат видими в класацията на играта ще бъдат официално обявени и със статия в Dnes.bg на 5 ноември, а ние от екипа на Dnes.bg, ще се свържем с тях допълнително, за да уточним начините на получаване на наградата.

Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 2 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Dnes.bg си запазва правото да посочи като печаливш следващия участник с най-добър резултат.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара