Спечели атрактивна чанта или несесер от актуалната линия Candy на Furla

Краен срок - 9 октомври 2014

Участие в конкурса – последователност и значение на действията:
1. Участниците могат да се включат в конкурса, само след като са се регистрирали в интернет сайта www.facebook.com или ако имат вече профил в същия интернет сайт, и приемат „Посрещни есента с Furla“. (СТЪПКА 1)

2. След регистрация участникът получава линк към приложението „Посрещни есента с Furla“, чрез който трябва да отговори на един (1) въпрос правилно.(СТЪПКА 2)

3. След правилен отговор участникът трябва да покани 20 приятели, като го споделя по възможните онлайн канали, за да участва в играта.(СТЪПКА 3)

4. Участието в конкурса е безвъзмездно и конкурсът не е обвързан с покупка на стоки или услуги.

Всеки може да участва в конкурса само с една своя регистрация във www.facebook.com.

Наградите в настоящия конкурс са предоставени от “Делта Хандел“ ЕООД.Наградите ще бъдат на лотариен принцип между всичнки участвали, като ще бъдe дадени:

1-ва награда – Чанта CANDY с кожени детайли от FURLA

2-ра награда – Чанта CANDY кристал от FURLA

3-та награда – Несесер CANDY от FURLA

Името на печелившия ще бъде оповестено с приключването на играта във Facebook страницата на Shop.MDL.bg (https://www.facebook.com/sholmdlbg).

Организаторът на Играта обявява победителите, спечелили наградите и ги публикува, в менюто „Победители” в приложението на страницата (https://www.facebook.com/sholmdlbg).

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично или лично всеки един от печелившите. Публично се счита съобщението, отправено във Фейсбук канала на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Лично се счита обаждането по телефон или изпращането на личен е-мейл.

Получаване на награди:

· Всеки Победител ще получи email, изпратен от Организатора.

· След получаването на email, в 2-дневен срок от получаване на съобщението, Победителят трябва да се свърже с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получи наградата си.

· За да получи наградата си, Победителят се съгласява да предостави следните данни на Организатора:

· Адрес
· Три имена
· Телефон за връзка

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара