Определи най-подходящата за теб професия и спечели таблет SAMSUNG GALAXY Tab S, 3G

Краен срок - 4 декември 2014

Здравейте, приятели,

Съвсем скоро ще завършите училище и ще се впуснете в живота. Независимо дали ще изберете да продължите образованието си, или да започнете работа, винаги ще се изправяте пред въпроси като „Каква работа да търся?” или „Коя професия най-добре ще ми пасне?”.

Добрата новина е, че има много професии и дейности, които ще са подходящи за вас и ще ви носят удовлетворение. За да ги разпознавате, е необходимо да познавате себе си и самите професии, както и да изградите умения сами да подреждате трудовото си ежедневие така, че да отговаря на вашите нужди, характер, умения и знания.

В следващите няколко минути ще попълвате въпросник, който да насочи вниманието ви към основните характеристики на Вашата личност и към възможните професионални направления, в които е най-вероятно да имате успешна професионална кариера.

Резултатите е добре да бъдат обсъдени със специалисти по кариерно консултиране, за да получите яснота относно света на професиите и за възможностите за избор на кариера и образование.

Всички, попълнили теста до край и активирали линка, който ще получат по e-mail, участват в томболата за наградата, която е предоставена от Самсунг България - таблет SAMSUNG GALAXY Tab S, 3G.

Томболата ще бъде изтеглена на 05 декември в присъствието на нотариус.

Имената на печелившия ще бъдат обявени на тази страница на и на страницата Samsung Trends of Tomorrow Bulgaria във facebook.com 08 декември 2014 г..

За да участвате за наградата, е необходимо да попълните теста до край и да активирате линка, който ще получите по e-mail.

Всички на възраст между 14 и 25 години, които са попълнили он-лайн теста, могат да участват в томболата. Периодът на кампанията „Коя е моята професия?” на Trends of Tomorrow е от 13 октомври до 04 декември 2014г.

Срокът на връчване на наградата е до 30 дни след определяне на печелившия.

Всеки има възможност да реши теста многократно. За участие в томболата се регистрира само първото решение, при което е активиран линк, получен в писмо на посочения от участника e-mail адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара