Спечели нов таблет Samsung Galaxy Tab 3 с Levis Visualizer!

Краен срок - 3 ноември 2014

В тази игра могат да се включат само участници, които имат възможност да свалят мобилни приложения за операционните системи iOS и Android. За да се включите в томболата за спечелването на наградите трябва да изпълните седем последователни стъпки

    Трябва да влезете на страницата на Levis Let’s Colour Bulgaria
    Да въведете своето име, фамилия, имейл и телефон.
    Да изтеглите мобилното приложение Levis Visualizer

- за iOS:       https://itunes.apple.com/bg/app/levis-visualizer-bg/id763518628?mt=8
- за Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.bg.levis

Да намерите в цветовата палитра на приложението Levis Visualizer посочения в играта цвят.

Да сравните показаната в играта цветова схема на конкретния цвят с цветовете, предложени от Levis Visualizer. Предложената цветова схема от приложението Levis Visualizer е коректната.

След като сравните двете цветови схеми, да напишете кода на неподходящия цвят в съответното поле на играта.

Да споделите играта на вашата лична Facebook страница.

Всеки участник, изпълнил коректно условията на играта, ще влезе в списъка за томболата само с един правилен отговор. Повторни участия с правилен отговор не увеличават шансовете на участника за спечелване на наградата.

Всички участници, извършили коректно седемте последователни стъпки на играта, участват в томболата за една награда – Samsung Galaxy Tab 3.

Печелившият ще бъде изтеглени на лотариен принцип на 06.11.2014 г. (четвъртък) и ще бъде обявен в рамките на същия ден в страницата на Levis Let’s Colour Bulgaria, в раздел Победители. Печелившият ще бъде уведомени с имейл.

Наградата ще бъде връчена лично на победителя в офиса на Вамко ООД на адрес бул. „Г.М. Димитров“ 24, София в рамките на 10 работни дни след установяване на контакт с него. Ако възникнат непреодолими причини за връчването лично на наградата, тя ще бъде доставена с куриерска фирма до адреса на печелившия, за сметка на Levis Let’s Colour Bulgaria, в 10-дневен срок, след получаване на актуален адрес на победителя.

Ако наградата не бъде потърсена до 15 дни (победителят не отговори на нашия имейл, с който го уведомяваме, че печели) от датата на обявяването, ще бъде изтеглен друг печеливш.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара