Спечелете Nokia 630 и 10 пакета за предплатени услуги b-connect

Краен срок - 26 октомври 2014

В Промоцията могат да вземат участие всички физически лица („Участници/-те“), които:

1. Са навършили 14 (четиринадесет) години към 6.10.2014

2. Имат валиден профил във Facеbook;

3. Имат валиден е-мейл адрес;

4. Са харесали или в Периода на Промоцията харесат (like) Фен-страницата на GLOBUL във Facebook и дадат достъп на Приложението до информацията в своя профил във Facebook;

5. Са се регистрирали в специално създаденото Приложение във Facebook страницата на GLOBUL, като попълнят своите имена, телефон и електронна поща;

Условия за участие в тегленето и разпределението на седмичните награди са и (i) Участникът да е потребител на предплатени услуги на GLOBUL както към началото на Периода на Промоцията, така и и към момента на получаване на седмична награда; и (ii) в полето за регистрация в Приложението е посочил свой мобилен номер, ползващ коя да е предплатена тарифа на GLOBUL.

Всеки Участник може да участва само с един Facebook профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани некоректно от едно и също лице се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да отстрани от участие в Промоцията съответните Участници.

Промоцията предоставя на Участниците възможност да участват за награди, както следва:

A. Седмични награди:

10 броя допълнителен пакет за предплатени услуги b-connect включващ 250 мин в мрежата на GLOBUL, 250 SMS-и към мрежата на GLOBUL, 250 МВ мобилен интернет (валидност на пакета 30 дни считано от активирането му и получаване на SMS за успешна активация на допълнителния пакет).

B. Еднократна награда:

Мобилен телефон Nokia 630 .

Механизмът на Промоцията изисква Участникът да е харесал (like) Фен-Страницата и да достъпи Приложението , поместено на Фен-страницата чрез Facebook профила си и регистрацията си в Приложението, след което да започне сесия, в която Участникът, чрез клавиатурата на своя компютър, следва да поддържа нужната височина на птичката и да събира нужните точки за SMS, минути и MB.

Ако птичката се удари в някое от препятствията, съответната сесия в Приложението започва отново, като Участникът запазва броя точки събрани до момента .

За участие се счита една отделна сесия на страницата на Приложението. Отделна сесия се счита времето между достъпването доПриложението от Участник, до неговото напускане или до достигане на времевия лимит за една сесия (от 30 минути), в който Участникът няма активност в Приложението.

За всеки достигнат комплект 250 СМС-а, 250 МВ, 250 мин., събрани от Участник в рамките на една или повече сесии в Приложението, Участникът получава една успешно участие в Приложението.

Всеки Участник участва в разпределението и тегленето на наградите с всяка своя успешна регистрация за тегленето на наградите, направена в рамките на Периода на Промоцията.

Колкото повече регистрации има един участник, с които участва в тегленето и разпределението на наградите, толкова по-голям шанс има да спечели награда.

Условие за получаването на седмична награда е, мобилният номер, посочен в регистрационната форма за участие в Приложението, да е с титуляр – съответния регистриран в Приложението Участник и да ползва коя да е предплатена тарифа на GLOBUL.

Тегленето и разпределението на седмичните награди 13.10.2014, 20.10.2014, 27.10.2014 Участниците в Промоцията участват в жребия за седмичните награди.

Всяка седмица, на датите посочени в точка 18, Организаторът изтегля на случаен принцип по 10 печеливши на седмичните награди. Седмична награда се предоставя на съответния печеливш Участник, в случай, че са изпълнени всички условия за получаването на наградата, посочени в настоящите Правила. Седмичните награди могат да се ползват с всяка една от предплатените тарифи на GLOBUL.

Тегленето на еднократната награда - мобилен телефон Nokia 630, се извършва на 28.10.2014. Тегленето на еднократната награда се извършва на случаен принцип и в него участват всички Участници, направили успешна регистрация за участие в тегленето и разпределението на наградата съгласно описаното в раздел VII по-горе. При провеждането тегленето на еднократната награда представителите на Организатора съставят нарочен протокол, в който се отразява изтегления печеливш Участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара