Спечелете супер стилен фотоапарат Nikon Coolpix S01 и много козметика от Elea

Краен срок - 14 октомври 2014

Има начин да задържиш лятото със себе си. Улови най-вълнуващите мигове от него! Запечатай ги със снимка, коментар и вдъхновение за повече красота … и ще имаш своите парченца лято, всеки път, когато се нуждаеш от тях!

Спечели награда и едно вечно лято …

За да получи право за участие в играта потребителят трябва да изпълни следните изисквания:

        Да хареса Фейсбук страницата на ELEA
        Да приеме условията на Фейсбук приложението.
        Да създаде собствен Дневник чрез избор на корица и вътрешни страници, в които да включи поне една публикация във вид на снимков материал и/или друг вид писмена комуникация.

Всеки участник в играта създава собствен дневник в електронен вид, като избира дизайн за корицата и вътрешните страници по предварително създадени модели. Всеки участник има правото да създаде само един дневник на своето лято с колкото желае на брой страници.

Ежедневно в дневника могат да бъдат включени неограничен брой публикации на тема „Моето лято” във вид на снимки и всякакъв друг вид писмена комуникация в зададените по образец полета. За да участват дневниците в седмичната класация на играта, е нужно да имат поне пет попълнени страници, а за финалните награди – поне десет. В играта не се допускат нецензурни снимки и вулгарни думи. При нарушение на това правило, администраторът на сайта има правото да отстрани нарушителя от играта.

Всеки участник в играта кани свои приятели да харесат дневника му. Колкото повече харесвания събере, толкова повече се увеличава шансът да спечели награда: седмична или голямата награда на финала.

Всяка седмица и на финала на Първи тур от играта (След три седмици от започването) ще бъдат наградени и участниците на дневници с най-оригинално и интересно съдържание, оценено от журито на ELEA.

Всеки участник в играта може да хареса колкото иска дневници, но само веднъж. Седмично ще бъде известяван за новите публикации, включени в харесаните от него дневници.

Седмични награди: 2 награди за създателите на дневници, класирали се сред първите 10 най-харесвани за седмицата. Имената на печелившите се избират чрез томбола. И още 2 награди за създателите на дневници с най-оригинално и интересно съдържание, оценено като такова от журито на ELEA. Наградите включват комплект от два продукта ELEA по избор от сериите Грижа за лицето и Грижа за косата.

Всеки участник може да получи не повече от една седмична награда в хода на цялата игра. Всички без изключение участват за големите награди на финала.

Големите награди за Първи тур от играта: 2 фотоапарата Nikon Coolpix S01. Един фотоапарат за участника, получил на-много харесвания за създадения от него дневник и един фотоапарат за създателя на най-интересния и оригинален дневник, според преценката на журито на ELEA.

Поощрителни награди: 10 комплекта от 2 продукта ELEA по избор от сериите Грижа за лицето и Грижа за косата. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола веднага след приключване на Първи тур от играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара