Сподели София и спечели принтер Ink Benefit J105 от Brother

Краен срок - 21 октомври 2014

Където и да отидем, правим купища снимки. Уикенда с приятели, морето, почивката в чужбина, първата разходка на кучето в парка. И после няма нищо по-хубаво от това да ги отпечатаме и да ги наредим в семейния албум. Brother - най-новото японско чудо, принтер-съкровище, домашен, интимен почти, винаги подръка, винаги наблизо и винаги съвършено изпълнителен, който открихме наскоро и обикнахме в същия миг, има перфектното решение, за да са снимките, които обичаме, винаги с нас.

Мултифункционалното устройство се нарича Ink Benefit и е малко, удобно и лесно за използване. С него хубавите моменти моментално оживяват на хартия. И са точно толкова ярки, колкото си ги спомняме.

Този верен помощник е способен да печата до 11 черно-бели и 6 цветни изображения в минута. И понеже е помощник, трябва да е и практичен: Brother са оптимизирали разходите на страница до 1 стотинка за черно-бяла и 5 стотинки за цветна снимка!

А сега, след като споделихме възторга си, споделяме и възможността да отнесеш у дома един такъв принтер за своите специални моменти. Всичко, което е необходимо да направиш, за да се включиш, е да споделиш любимата си софийска градска снимка в нашата Facebook страница. Снимка на града такъв, какъвто го познаваме, или какъвто сме забравили, че е бил. Онази, която те кара да се чувстваш откривател, защото е само и единствено твоя и показва кътче, което никой не познава като теб. Или пък онази, на която София изглежда така, че не би я заменил и за Ню Йорк. Придружи снимката от едно изречение, в което поясняваш кое е мястото, какво те свързва с него, защо те омайва или защо препоръчваш всеки да го посети, опознае, усети...

Може да е млада или стара, отдавнашна или нова, носталгична или футуристична, с хора и лица, или фасади и красоти, но от София.

View Sofia от години следи София, защото смята, че това е най-хубавото място на света. Днес, заедно с Brother, те молим да ни споделиш своя поглед, личното си Вю София. Сподели ни най-хубавия кадър, а ние ще споделим с теб насладата от удобството да имаш у дома Ink Benefit J105 от Brother.

Печелившата снимка ще бъде избрана от редакторите на ViewSofia и представител на фирмата-вносител на тези чудесни устройства веднага след края на играта. Срокът за участие е седем дни, от днес до 21 октомври, вторник, включително.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара