Играй и спечели един страхотен и иновативен LG G3!

Краен срок - 31 октомври 2014

Играта се състои от 3 последователно зададени въпроса, с избор между няколко отговора. След като отговори на всички въпроси, участникът се регистрира с две имена и имейл адрес или използвайки своя Facebook акаунт, от който се изтегля неговият имейл.

Всеки потребител може да се регистрира еднократно за участие в томболата със собствения си имейл.

Отговарянето на всички въпроси без последвала регистрация не записва името на потребителя в томболата за наградата.

За увеличаване на шансовете за спечелване на наградата регистрираните потребители могат да поканят свои приятели от Facebook да се включат в играта. При регистрирането на всеки 3-ма негови приятели към играта участникът получава по 1 Бонус участие (допълнителен запис на неговата информация) в базата данни за теглене на томболата

Наградата

На 31.10.2014 на случаен принцип ще бъде изтеглен 1 участник, които ще спечели 1 смартфон LG G3. При евентуална промяна на крайния срок на играта, наградата се тегли до 3 работни дни след него.

Обявяването на името на победителя, ще се извърши в деня на изтеглянето му на сайта hicomm.bg и на официалната страница на HiComm във Facebook, както и на посочения от участника победител имейл. Получаването на наградата ще се извърши лично от спечелилия участник на място в офиса на HiEnd Publishing (София, ул. “Г. С. Раковски” 145 Б, ет. 1) срещу документ за самоличност.

Организаторът на играта поема отговорността да се свърже с победителя на предоставения от него имейл за връзка за уточняване на ден и час за получаване на наградата. Победителят също има право и възможност да се свърже с организаторите на имейл адрес
magazine@hicomm.bg.

Ако представител на издателството не успее да се свърже с изтегления победител в рамките на 2 работни дни след публикуването на името му, последният губи правото да получи своята награда и организаторът може да предостави наградата на друг изтеглен участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара