Спечелете куфар, чанта за лаптоп, тениска или шапка в играта на Grundfos

Краен срок - 16 ноември 2014

Всеки от участниците в играта ще трябва да отговори на поставени от Организатора въпроси, зададени под формата на гатанки/ викторина. За да отговори на поставените въпроси, всеки от участниците ще може да избере измежду един от три възможни отговора на всеки въпрос. Времето за отговор на всеки въпрос трябва да е 3 минути/180 сек.

За всеки верен отговор, участниците ще получават по 300 броя точки.

Всеки от участниците в играта ще има възможност да покани свои прители, чрез споделянe на играта, които също да участват в нея. Като за всеки един поканен приятел, поканилият участник ще получава допълнително 50 броя бонус точки, натрупващи се към общият му брой точки.

За всяка оставаща секунда от времето за отговор участиците получават по 1 точка

Всеки участник отговорил правилно на поставен въпрос в приложението на играта във Facebook-страницата посочена от Организаторa, има възможност за спечелване на следните награди предоставени от Организатора: общо десет награди в края на играта – 5 броя шапки, 3 броя тениски, 1 брой куфар и 1 брой чанта за лаптоп, които са на база класация.

В рамките на срока на играта, всички участвали и натрупали точки в нея, биват класирани според броя натрупани точки, посредством автоматичната софтуерна система, заложена в играта. Десетте участника, класирани с най – голям брой точки, печелят посочените награди, като участника с най-голям брой точки печели чантата за лаптоп, следващия куфара, останалите се класират за тениски и накрая за шапки. В случай, че има участници с еднакъв брой точки, системата ги подрежда по реда на включване в играта.

Всеки от участниците може да спечели само по един брой от горепосочените награди.

Организаторът ще се свърже с победителите посредством телефон или и-мейл, които потребителят е дал при регистрацията си за участие в играта. В случай, че спечелилият участник не потвърди приемането на наградата и не предостави адрес за доставка в рамките на 5 работни дни, Организатора има право да изтегли друг на негово място.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара