Ела на GLAMOUR Days и спечели луксозна спа почивка, смартфон Lenovo 850S, бижу от Zally и още много награди

Краен срок - 26 октомври 2014

Понеже знаем, че и ти, подобно на всяка жена, понякога искаш да се почувстваш преобразена и специална, като модел, позиращ за лъскава фотосесия, решихме да организираме няколко бляскави дни, на които да поглезим читателките си с грим, прическа и съвети от модни стилисти.

И това не е всичко! В рамките на GLAMOUR Days ще можеш да се отдадеш на шопинг в любимите си магазини със специални отстъпки и бонуси. Единственото, което трябва да направиш, е да вземеш талоните за намаление от този брой на списанието (ако не ги откриваш в него, можеш да ги получиш на място) и при покупка да ги предоставиш на касата.

На 26 октомври – неделя, ще подарим и страхотни награди. Един куп късметлии, пазарували през тези три дни, ще получат луксозна спа почивка в Diplomat Plaza Hotel&Resort, смартфон Lenovo 850S, бижу от Zally и още много награди.

Победителите ще бъдат определени чрез томбола от всички, направили покупка в някой от партньорските ни магазини и пуснали картата, придружаваща талоните, в специално предназначена за целта кутия, намираща се в зоната на GLAMOUR в мола.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара