Спечели възглавница Алое Вера от Dormeo

Краен срок - 24 октомври 2014

Участникът се регистрира за участие в томболата, чрез абониране за електронен бюлетин на сайта: www.dormeo.bg. Участникът извършва изрично електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че желае да участва в томболата, запознат е с настоящите Правила, приема ги, се задължава да ги спазва и е съгласен да получава рекламен бюлетин на имейл адреса, с който се е регистрирал за участие в играта.

Физическо лице може да участва в Наградната игра само с едни свой имейл адрес.

Участниците, които ще спечелят се теглят на случаен принцип посредством специализиран софтуер, направен за играта. Едно физическо лице може да спечели само една награда.

Всеки включил се в играта може да спечели възглавница Алое Вера.

Избирането на победителите ще се проведе на 27.10.2014г. Печелившият участник ще бъде обявен на фен страницата във Facebook на: www.facebook.com/DormeoBG, както и на сайтa www.dormeo.bg.

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма с данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена на e-mail адрес, с който се е регистрирал участника за участие в играта. Участникът ще бъде уведомен по електронен път за получаване на наградата.

Участникът, определен като победител ще бъде информиран по електронен път, чрез писмо до имейл адресът, с който са се регистрирал за електронния бюлетин на сайта www.dormeo.bg

Победителят ще бъде обявен и на фен страницата на Дормео във Facebook, на адрес: www.facebook.com/DormeoBG, и/или на сайта на Дормео, на адрес: www.dormeo.bg най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им. Обявяването на печелившият ще бъде извършвано чрез изписване на неговото име и/или тяхната електронна поща, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Наградата ще бъде доставена от Организатора напълно безплатно с куриер до печелившия в срок от 30 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия участник посочва изричен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара