Спечелете картинен речник Disney English

Краен срок - 15 октомври 2014

Децата учат езици най-лесно, докато се забавляват! Помогнете им в това начинание, като им подарите прекрасен картинен речник на английски език, участвайки в нашата игра. За целта отговорете на въпроса: „Колко са думите в първия картинен речник на Disney English на българския пазар?”

Картинният речник е разработен въз основа на внимателно проучване на данните за езика и съставът му е съобразен е с академичните изисквания. Организиран е на тематичен принцип: цветове, числа, форми, хора, места, животни, време, храни и т.н. На всяка страница има и изречения, илюстриращи употребата на научените думи, което превръща картинния речник в истинско разговорно ръководство. Всичко това е представено по достъпен, привлекателен и завладяващ начин, а любимите герои на Disney превръщат обучението в истинско удоволствие.

Отговорите си можете да изпращате на Facebook страницата на Първите седем или като коментар под новината на техния сайт.

Победителите ще бъдат обявени в понеделник, 17 октомври на сайта purvite7.bg, както и във Facebook - www.facebook.com/purvite7.bg


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Речникът съдържа 1000 думи,което се подразбира и от самото му заглавие.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара