Спечели билети за концерта на CECA

Краен срок - 4 ноември 2014

Играта се провежда на официалната Facebook страница на Office 1 Superstore. За да участва в нея, всеки потребител е необходимо да отговори правилно на въпроса и да се регистрира за участие, попълвайки лични данни (име, имейл, град и телефон за връзка).

Всеки потребител може да се регистрира еднократно за участие в томболата със своя имейл адрес.

За увеличаване на шансовете за спечелване на наградите, регистрираният участник може да сподели (по скайп, имейл или на стената си във Facebook) с приятели линка, който ще получи след регистрация. При записването на всеки негов приятел в играта през този линк, участникът получава по 1 допълнително участие.

Награди:

На  05.11.2014г. на случаен принцип ще бъдe изтеглен 1 от всички участници, който ще спечели 2 билета за концерта на кралицата на сръбската музика Цеца на 07.11.2014 г. в столичната зала Арена Армеец.

Организаторът си запазва правото, в случай, че посочената награда не може да бъде предоставена, да бъде заменена с подобна по естество и цена.

Обявяването на имената на печелившия участник ще се извърши на 05.11.2014 г. на уебсайта на компанията www.office1.bg, както и на официалната фен страница на Office 1 Superstore във Facebook. Печелившият ще получи имейл или телефонно обаждане на посочените от него данни за контакт. В случай, че спечелилият участник не може да бъде открит в срок от 1 ден след изпращането на писмото/ телефонното обаждане, то Office 1 Superstore ще изтегли нов печеливш.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара