Спечели пътуване и джобни, за да посетиш твой близък в чужбина и още много награди всеки ден

Краен срок - 31 октомври 2014

Участниците в кампанията „По-близо един до друг“ е необходимо да изпълнят следните условия, за да могат да участват в томбола за уникалните награди, предоставени от Организатора:

а) Да извършат валиден паричен превод МъниГрам само през офисната мрежа на ФАКТОР И.Н. АД. За валиден превод се счита транзакция извършена през периода на провеждане на настоящата кампания, които е изпратен от чужбина и е получен в България през офисната мрежа на ФАКТОР И.Н. АД; който е изпратен от България през офисната мрежа на ФАКТОР И.Н. АД и е получен в чужбина и който е изпратен от България през офисната мрежа на ФАКТОР И.Н. АД и е получен в България през офисната мрежа на ФАКТОР И.Н. АД.

б) Да са регистрирани потребители на фейсбук (www.facebook.com); да посетят фейсбук страницата на Организатора (www.facebook.com/factorin.bg); да използват онлайн приложението на Фактор И.Н., за да регистрират референтния номер на своя валиден паричен превод и да опишат най-кратко защо искат да посетят своя близък човек.

б1) Ако нямат достъп до интернет или нямат регистрация във фейсбук може да се регистрират чрез SMS с текст MGM, номера на своя превод и трите си имена на номер 1723 за всички мобилни оператори.
Пример: MGM 12345678 Ivan Petrov Petrov. За валиден SMS се счита съобщение съдържащо горепосочените реквизити. Стойността на един смс е 0.30 лв. (тридесет стотинки) с ДДС.

Всички регистрирали се участници и изпълнили стъпките описани по-горе ще участват в томбола с ежедневни и основни награди.

Имената на ежедневните и основните победители ще бъдат оповестени на фирмената страница на Организатора във фейсбук, както и на фирмения сайт на дружеството в деня следващ деня на определянето на победителя. Организаторът се свързва с победителите по имейл или по телефон, използвайки данните за контакт, предоставени от участниците в рамките на максимум 10 (десет) работни дни от определянето им.

Основни награди: Наградите са предметни и парични.

Наградите ще се получават във фронт офиса на Фактор И.Н. АД на адрес: ул. “Александър Батенберг I” 10 в удобно и за двете страни време. Спечелилите ще имат възможност да изберат периода на полета си в рамките на 10 месеца от момента на изтеглянето им.

Ежедневни награди: Наградите са предметни. 20 броя ключодържатели + 20 броя фланелки + 20 броя запалки + 20 броя химикалки изцяло брандирани с модерната визия на МъниГрам и Фактор И.Н. Наградите ще се получават във фронт офиса на Фактор И.Н. АД на адрес: ул. “Александър Батенберг I” 10 в удобно и за двете страни време или ще бъдат изпращани по поща или куриер до адрес на спечелилия за сметка на Организатора.

Победителите на основните награди ще бъдат определени на 07.11.2014 година

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара