Покажи как се грижиш за своите зъбки и можеш да спечелиш страхотни награди!

Краен срок - 30 октомври 2014

Участници в Конкурса могат да бъдат само деца до 10-годишна възраст, регистрирани от свой родител/настойник или група деца от детска градина, регистрирани като група от детска градина от законен или упълномощен представител на детската градина по ред.

Всеки индивидуален участник и всяка група от детска градина може да участва в Конкурса чрез изпращане на снимка, видео или рисунка, по реда предвиден в Раздел 4 по-долу, показващи по оригинален начин как индивидуалният участник или групата от детска градина, се грижат за устната си хигиена.

Всеки индивидуален участник и всяка група от детска градина може да участва в Конкурса само чрез една изпратена снимка, видео или рисунка, отговарящи на темата.

Всяка детска градина може да участва в конкурса само чрез излъчване на една група деца. За група се счита формация от не по-малко от три деца.

Участниците, които чрез своите родители/настойници/ представители на детска градина са публикували свои снимки, видео или рисунки по реда на настоящите условия и правила, ще бъдат първоначално избрани от посетителите на страницата на dm България във чрез гласуване за всеки един участник. В крайна селекция от страна на Жури по реда на т. 6 по-долу ще попаднат трима индивидуални участника и три групи от детска градина, чиито снимки, видео или рисунки са получили най-много харесвания (лайкове; likes) от посетителите на страницата в срок до 30.11.2014г. От селектираните участници Журито ще избере двама печеливши – един индивидуален участник и една група от детска градина.

Двамата победители ще бъдат определени измежду участниците в крайната селекция по реда на т. 5 по-горе на 03.12.2014г. от Жури, състоящо се от трима представители на Възложителя и Организатора. Имената на двамата победители (индивидуално и група) ще бъдат упоменати в специален протокол, изготвен и подписан от Журито. Имената на победителите ще бъдат оповестени и на страницата на dm във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/dmBulgaria на 03.12.2014г.

Наградите в Конкурса са, както следва:

Победителят сред индивидуалните участници ще получи кукли-макети на Фели, Феята на зъбките и Зъбчо, както и комплект детски артикули на някоя от марките на dm, по избор на Възложителя.

Победителят ще получи своята награда от избран от родителя/настойника на участника и съгласуван предварително с Възложителя филиал от магазинната мрежа на „дм България” ЕООД или по друг уговорен между съответния родител/настойник на спечелилия участник и Възложителя начин. Наградите трябва да бъдат получени до 31.12.2014г.

Групата, която бъде определена за победител сред групите от детски градини, взели участие в Конкурса, ще получи организиране и провеждане на коледно тържество с Дядо Коледа за сметка на Възложителя.

Тържеството ще се организира и проведе изцяло по усмотрение на Възложителя, след предварително уточняване на подробностите с представителя на съответната детска градина, от която е излъчена групата-победител. За целта, след определяне на победителя сред групите, Организаторът ще осъществи контакт с представителя на детската градина, чрез посочените в регистрационната форма имейл-адрес на представителя и/или телефон за връзка с детската градина.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара