Споделете любимите си рецепти и спечелете мултифункционален уред, професионален тиган или кана за вода

Краен срок - 23 ноември 2014

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да натисне бутона “like” на страницата на Супермаркет СВА във Фейсбук, да изпрати описание на рецепта и снимка на приготвеното ястие чрез приложението "Любими рецепти за любими хора".

Всеки участник може да качва максимум 1 снимкa и описание на 1 рецепта еднократно. Снимките и рецептите, които се качат при първоначално влизане в играта, остават фиксирани и бройката им не може да се променя. Организатора не носи отговорност за авторството на качените снимки и описани рецепти на страницата на Супермаркет СВА. Фотографиите се публикуват директно от потребителите без намеса на Организатора.

След приключване на периода на Промоцията, жури ще определи победителите в категориите:

- Любима рецепта за салата/ предястие;

- Любима рецепта за основно ястие;

- Любима рецепта за десерт.

Определянето ще бъде извършено на 27.11.2014 г

Професионален кован, лят тиган Z 1319 MI26D с марка Zephyr ще спечели победителя в категория - Любима рецепта за салата/ предястие.

Мултифукционален уред SP1985 A5 с търговска марка SAPIR ще спечели победителя в категория - Любима рецепта за основно ястие.

Електрическа, метална кана за вода Z 1230 DA с марка Zephyr ще спечели победителя в категория - Любима рецепта за десерт.

На томболен принцип ще се изберат 10 участника, които ще спечелят силиконова форма за бонбони Easy Choc + кухненски прибор.

Победители ще бъдат обявени на на страницата на Супермаркет СВА, както и на сайт www.cbabg.com

Печелившите участници ще получат наградите си от избраните от тях любими супермаркети СВА до 10 работни дни, след обявяването им на на страницата на Супермаркет СВА, както и на сайт www.cbabg.com. Ще се свържем с тях на телефона, който са посочили в регистарацията си за участие в Промоцията.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара