Подреди елементите на красотата и спечели невероятни награди от Bioten!

Краен срок - 16 ноември 2014

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

1. Да приеме Facebook приложението на Bioten – „Подреди елементите на красотата” и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл).

2. Да следва стъпките, ясно описани на началната страница на Играта.

3. Да подреди двата пъзела и да отговори на въпросите след всеки един от тях.

4. За включване в седмична томбола за награди от Организатора, потребителят трябва да покани поне 2-ма свои приятели да се включат в приложението, като не е задължително те да са приели тази покана.

Четири поредни седмици ще бъдат раздавани следните седмични награди:

Всяка седмица на томболен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши, всеки от които ще получи по 1 продукт Bioten по избор.

Всяка седмица в томбола ще бъде изтеглен и един печеливш, който ще получи 1 пъзел изработен от любима негова снимка. Спечелилият трябва да изпрати на e-mail bioten@sarantis.bg любима своя снимка с добро качество (минимум 1 МБ), от която организаторът ще изработи наградата - 1 бр. пъзел.

В седмичните томболи за награди има право да участва всеки, който е подредил двата пъзела, отговорил е правилно на въпросите след всеки един от пъзелите и е поканил поне 2-ма свои приятели да се включат в играта.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Тегленето на печелившите за седмичните награди ще се осъществява на томболен принцип.

Всеки понеделник, в продължение на четири седмици, на датите 27.10, 03.11, 10.11 и 17.11, ще бъдат изтегляни по 11 късметлии

Печелившите участници ще бъдат обявявани на Facebook страницата на Bioten на Интернет адрес: https://www.facebook.com/BiotenBulgaria в раздел „Печеливши“, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето за предходната седмица.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: bioten@sarantis.bg в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Организаторът се задължава да достави наградата в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара